Vigne-Tyyny

19,80 41,80  (sis. alv 24%)

Tämä tuote on muita tyynyjämme pehmeämpi vaihtoehto. Kankaan ohut pinta ja Uniquun tarkkaan suunnitellun pallokuituresepti yhdessä tekee tyynystä unelman pehmeän tuntuisen. Vinkki: Kylkinukkujan kannattaa valita korkeampi tyyny kuin selällään nukkujan. Suosittelemme tämän kanssa käytettäväksi Cleaner Dreams tyynynsuojaa joka pidentää tyynyn käyttöikää. Ilman tyynynsuojaa, ohuen kankaan vuoksi tyynyä on hyvä pestä normaalia tyynyä useammin. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Pehmeämpi vaihtoehto

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Ohut ja pehmeä valkoinen 100% pes mikrokuitukangas.
Kankaan pinnalla hentoa valkoista pisarakuviota

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Tyyny on uskomattoman kevyt, hengittävä ja pehmeä. Tyynyistä 300g – 400g sopii lapsille tai matalasta tyynystä pitäville. 500g-600g sopii aikuisille. (600g sopii parhaiten kyljellään nukkuville ja miehille) 60×80 tyynyt ovat hotellikokoa ja molemmat vahvuudet hyviä aikuisille.

TYYNYN VALINTAAN VAIKUTTAA; Nukkuma-asento ja vuoteen pehmeys. Tyynyn tulee aina tukea ensisijaisesti niskaa, jolloin niskan ja selkärangan asento on mahdollisimman luonnollinen ja suora. Pehmeässä vuoteessa tarvitaan matalampi tyyny, kun taas kovassa vuoteessa korkeampi. Samoin kyljellään nukkuja tarvitsee korkeamman tyynyn kuin selällään nukkuja. Miehet tarvitsevat usein hartioiden leveyden vuoksi kyljellään korkeampaa tyynyä kuin naiset.

Huolto: Pesusuositus 40° C. Voidaan myös pestä 60°C, mutta mikrokuidun ominaisuuteen kuuluu kuvion haalistuminen, joten pisarakuvio kuluu nopeammin 60°C:n pesussa. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet
Huomaathan, että jos valitset koon 60*80, siihen ei sovi normaalin kokoinen tyynyliina.

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi