RÄÄTÄLÖITYJÄ RATKAISUJA YRITYKSILLE

Tuotevalikoimamme Laitos- ja Hotellitekstiilit testataan vaativimman palotestin IMO 2010 FTPC Part 9 mukaisesti. Ruori-symbolilla merkityt tuotteemme ovat laivavarusteiden ja -sisusteiden paloturvallisuusluokan mukaisia. Vormu valmistaa yrityskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän yrityksenne vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä, niin laskemme teille tarjouksen.

Ota yhteyttä

Luotettavuus

Tärkein lähtökohtamme on tyytyväinen asiakas. Olemme sanojemme mittaisia. Tuotteet tulevat ajallaan ja tuottavat mukavuutta ja lämpöä asiakkaillemme. Vormu Oy on luotettava kumppani jonka perään ei tarvitse kysellä, vaan asiat hoituvat nopeasti ja sovitusti. Olemme joustavia ja pystymme toteuttamaan asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet.

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelumme on erittäin vahvaa ja innovatiivista. Päämääränä on tuotteet, jotka helpottavat asiakkaidemme, kuten esim. hotellien kerroshuollon siivousta ja nopeutta. Tuotteiden tulee olla myös laitospesun kestäviä ja pysyä pitkään muuttumattomina. Tästä syystä tuotteitamme pesu-testataan laitospesuloissa säännöllisesti. Hyvin suunniteltu laadukas tuote asiakkaan käyttötarkoitukseen suunniteltuna on meille kaiken A ja O.

Kotimaisuus

Olemme ylpeitä kotimaisuudesta ja valmistamme kaikki tuotteet omalla tehtaallamme Raumalla täysin kotimaisina. Tuotantotilaa yrityksellämme on reilu 2100 m2 ja uusi tehtaanmyymälä toimistotiloineen 185 m2.

Asiakaskuntamme koostuu monelta alalta. Valmistamme tuotteita mm; huonekaluteollisuudelle, vuokrapesuloille, laiva- ja varustamoyhtiöille, sairaaloille ja terveydenhuoltoon sekä suurille hotelliketjuille kuin myös pienille hotelleille ja majoituspaikoille.

Teemme myös alihankintaa ja saamme olla myös mukana Startup-yrityksen tuotemenestyksessä.

Tarvitsetko mittatilauspalvelua? Valmistamme kaikkia tuotteita myös erikoiskokoisina, mikäli standardikokoinen tuote ei ole sopiva.

Tutustu mittatilauspalveluumme