RÄÄTÄLÖITYJÄ RATKAISUJA YRITYKSILLE

Tuotevalikoimamme Laitos- ja Hotellitekstiilit testataan vaativimman palotestin IMO 2010 FTPC Part 9 mukaisesti. Ruori-symbolilla merkityt tuotteemme ovat laivavarusteiden ja -sisusteiden paloturvallisuusluokan mukaisia. Vormu valmistaa yrityskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän yrityksenne vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä, niin laskemme teille tarjouksen.

Ota yhteyttä

The PU-Foam SHE-Standard

Luotettavuus

Tärkein lähtökohtamme on tyytyväinen asiakas. Olemme sanojemme mittaisia. Tuotteet tulevat ajallaan ja tuottavat mukavuutta ja lämpöä asiakkaillemme. Vormu Oy on luotettava kumppani jonka perään ei tarvitse kysellä, vaan asiat hoituvat nopeasti ja sovitusti. Olemme joustavia ja pystymme toteuttamaan asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet.

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelumme on erittäin vahvaa ja innovatiivista. Päämääränä on tuotteet, jotka helpottavat asiakkaidemme, kuten esim. hotellien kerroshuollon siivousta ja nopeutta. Tuotteiden tulee olla myös laitospesun kestäviä ja pysyä pitkään muuttumattomina. Tästä syystä tuotteitamme pesu-testataan laitospesuloissa säännöllisesti. Hyvin suunniteltu laadukas tuote asiakkaan käyttötarkoitukseen suunniteltuna on meille kaiken A ja O.

Kotimaisuus

Olemme ylpeitä kotimaisuudesta ja valmistamme kaikki tuotteet omalla tehtaallamme Raumalla täysin kotimaisina. Tuotantotilaa yrityksellämme on reilu 2100 m2 ja uusi tehtaanmyymälä toimistotiloineen 185 m2.

Asiakaskuntamme koostuu monelta alalta. Valmistamme tuotteita mm; huonekaluteollisuudelle, vuokrapesuloille, laiva- ja varustamoyhtiöille, sairaaloille ja terveydenhuoltoon sekä suurille hotelliketjuille kuin myös pienille hotelleille ja majoituspaikoille.

Teemme myös alihankintaa. Lisäksi olemme luotettava private label-valmistaja, jota kautta saamme olla mukana lukuisten kotimaisten yrityksen tuotemenestyksessä.

Tuotteet laivateollisuuteen

Osa tyynyistä, peitoista, patjoista, sijauspatjoista sekä tyyny- ja vuodesuojistamme ovat Marine Equipment Directive -sertifioituja (MED). Laivanvarusteludirektiivin täyttävät tuotteet merkitään ruorimerkillä. Lisätietoja ruorimerkki -tuotteistamme löydät katalogistamme.

Vormu mukana TERVA-hankkeessa

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa sisäympäristön hygienian innovaatioita ja osaamista laivanrakennuksessa. Infektioiden vähentäminen aluksilla ei ole vain turvallisuuskysymys, vaan se myös parantaa matkustajien ja henkilökunnan arjen turvallisuutta. Lisäksi sisäympäristön hygienia voi olla kilpailuetu alalla. Hankkeen päätoteuttajana toimii Satakunnan ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö.

Tutustu TERVA-hankkeen videoon Youtubessa. Vormun osuus alkaa kolmen minuutin kohdalta.

Tarvitsetko mittatilauspalvelua? Valmistamme kaikkia tuotteita myös erikoiskokoisina, mikäli standardikokoinen tuote ei ole sopiva.

Tutustu mittatilauspalveluumme

Asiakastarina: PihlaResort

PihlasResortin makuuhuone Vormun toimittamien vuodevaatteiden ja tekstiilien kera

Matka alkoi asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta

Saimme kunnian olla mukana toteuttamassa upeaa PihlasResorttia toimittamalla sinne Uniquu-vuodevaatteita sekä muita tekstiilejä. Projekti alkoi Teams-tapaamisella, jossa kartoitettiin asiakkaan tarpeita. Seuraavaksi oli vuorossa tuote-esittely kasvokkain. Asiakas pääsi fyysisesti kokeilemaan tyynyjä ja peittoja, jolloin tuotteiden valinta helpottui huomattavasti. Samoin tekstiilien valinta oli sujuvaa, kun kangasnäytteet olivat mukana tapaamisessa. Asiakas esitti toiveita liinavaatteiden materiaalista. Näiden toiveiden pohjalta oli hyvä lähteä etsimään vaihtoehtoja eurooppalaisilta kangastoimittajilta. Lähtökohtana oli ekologisuus, jonka mukaan tehtaan ostajat etsivät kangasvaihtoehtoja.

UNIQUU-VUODEVAATTEET VALITTIIN TYYLIKKÄÄKSI JA EKOLOGISEKSI VAIHTOEHDOKSI

PihlasResort päätyi ranskalaiseen laadukkaaseen 50% lyocellia / 50% puuvillaa sisältävään materiaaliin. PihlasResortin asiakkaat ovatkin olleet ihastuneita liinavaatteisiin ja kyselleet niitä Vormun verkkokaupasta. Oli upeaa päästä mukaan toteuttamaan poikkeuksellista projektia, kun Joroisiin perustettiin ylellinen ekoresort Pihlas.

PihlasResortin ylellinen makuuhuone Vormun valmistamien vuodevaatteiden kera