Uniapneatyyny + lisätäyte (Uutuus)

89,00  (sis. alv 24%)

CPAP-laitteen käyttäjälle suunniteltu terveystyyny on lokeroitu ja helposti muokattavissa. Paketti sisältää lisätäytepussin. Koko: 50×60 cm tyynyliinaan sopiva. Tämä ergonominen ja erikoismuotoiltu tyyny oli koekäytössä syksyn aikana ryhmällä koehenkilöillä, joilla oli käytössään nenä-suumaski, sierainmaski tai nenämaski. Tyyny osoittautui sopivaksi kaikille maskimalleille ja sen muotokieli sai kiitosta. Koehenkilöillä, jotka käyttivät tyynyä koko testijakson ajan jokainen yö, unen laatu parani lähes kaikilla koekäytön loppua kohden. Osa henkilöistä koki alussa pieniä tottumisvaikeuksia, mutta älyrannekkeen seurannan kautta oli nähtävissä, että vuotoa ei ollut aiempaan verrattuna vastaavaa määrää ja unen laatu oli sitä kautta parempi. Tottuminen uuteen tyynyyn vie aina helposti muutaman viikon, mutta sen jälkeen tyyny tuntuu omalle, eikä sitä haluaisi vaihtaa pois. Kovuutta ja pehmeyttä voi säädellä oman mieltymyksen mukaan. Osa koki tyynyn heti omakseen, ja se sai kehuja myös puolisoilta, jotka saivat nukuttua paremmin, koska maski ei ollut vuotanut ilmaa ja kosteutta ympärilleen. Koekäytön aikana osa henkilöistä toivoi tyynyn koon muuttamista ja lisätäytettä, kun taas osa piti täyttömäärää sopivana. Lisätäytemäärä ja kokomuutos palautteen jälkeen oli perusteltua, koska tyynyn on hyvä sopia niin naisten kuin miesten käyttöön. Tyynyn muokkaamisella, vanun siirrolla tai täyttämisellä, saat muokattua itsellesi parhaan mahdollisen tyynyn ja levollisemmat unet Uniquun-Uniapneatyynyllä.

Asiakkaan palaute: En olisi uskonut alussa, miten hyvältä tuntui nukkua tyynyn kanssa !

Viimeisessä kuvassa tyytyväisen asiakkaan My air App:n tietoja tyynyn käytön ajalta.

Tuotekehitystä on tehty yhteistyössä fysioterapeutti Heidi Leppäsen (Kunnon terapia) kanssa.

Kuvaus

Uniquu-Uniapneatyyny

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Ergonominen ja CPAP-laitteen kanssa käytettäväksi suunniteltu pallokuitutyyny, jossa kaikki lokerot ovat muokattavissa itselleen sopivaksi. Sopii 50×60 tyynyliinaan. Uniquun Uniapneatyyny on ensimmäinen vanutäytteinen tyynymalli markkinoilla, jossa on otettu huomioon myös tyynyn niskaosan korkeus, erikoismuotoilu ja lokerointi. Muotoilu sopii CPAP-laitetta käyttäville niin selällään kuin kyljellään nukkuville. Sivulle jäävä muotoilu antaa tilaa maskille, eikä maski pääse niin helposti vuotamaan kylkiasennossa. Kaulaa tukeva muotoilu taas tukee niskaa ja sivulla olevat ”siivekkeet” tukevat kyljellään nukkujaa sopivasti, painamatta maskia pois kasvoilta. Tyynyn korkeuskaitaleen vuoksi ei ole pelkoa, että niskaosasta tulisi liian kova, vaikka niskaosan korkeus olisi säädetty korkeaksi. Tyynyn lyhyessä päässä vetoketju turvaläpän alla. Voit muokata tyynyä itsellesi sopivaksi eri alueilla. Tyynyn mukana tulee 100g irtopussi pallokuitua.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Vanun tiivistyessä matalammaksi painon vuoksi, avaa ketjua ja pöyhi painunutta aluetta. HUOM! Varmista ennen pesua, että tyynyn vetoketjun vedin on suojaläpän alla, jotta se ei pääse aukeamaan pesussa. Kts. viimeinen kuva

Vinkki: Aseta tyyny pään alle selällään ollessa niin, että niska tulee täydellisesti niskalle muotoiltuun kohtaan, jolloin kaularanka on mahdollisimman luonnollisessa asennossa. Varmista että tyynyä ei ole hartioiden alla, vaan molemmin puolin kasvoja. Vältä täyttämästä tyynyä keskeltä tai takaa liikaa, koska leuan laskeutuessa rintaa vasten, niska kipeytyy ja tyynyn idea häviää. Pyri aina siihen, että kaularanka ja selkä olisivat aina nukkuessa mahdollisimman luonnollisessa asennossa. Kyljelleen kääntyessä tyynyn koko mahdollistaa sen, että sitä ei tarvitse unissaan siirrellä, vaan se asettuu hyvin paikoillaan kääntyillessä. Tyynyn keskikohta joka osuu korvan seudulle, kannattaa jättää vähemmälle täytölle ja pehmeämmäksi. Selälleen nukkuessa takaraivo painuu tyynyyn hyvin ja kyljellään nukkuessa korvan seutu on pehmeämpi. Jos valmistäyttö tuntuu vieraalle, täytä kaikki lokerot itsellesi sopiviksi, kunhan vältät että tyyny ei ole keskeltä ja takaa liian korkea, eikä sen siivekkeet ole lapaluiden tai selän alla. Näin saat parhaimmat unet ja heräät virkeämpänä seuraavaan aamuun. Käytössä pallokuituvanu tiivistyy ja madaltuu lokeroituna, koska sitä ei pysty pöyhimään samoin kuin normaalia tyynyä. Avaa silloin vetoketju ja möyhennä lokeroita sisältä käsin, niin tyynyn muoto ja korkeus palautuu takaisin.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.