VORMU OY

Niittaajantie 7, 26820 RAUMA

Tehtaanmyymälämme palvelee poikkeuksellisesti kesän ajan
ma–pe klo 8.00–16.00

Puh. 02 824 0100
Fax 02 822 8100
Y-tunnus: 2080020-8

Erikoistuotteet ja -koot hintakyselyt suoraan tehtaalta: Puh. 02 824 0100 tai vormu@vormu.fi

Kristiina Asmundi
Toimitusjohtaja
050 518 9589
kristiina.asmundi@vormu.fi

Vormulla vuodesta 1998

Historia

Intohimoni on aina ollut tekstiilit ja tuotteiden valmistus. Vormulla olin ensi kertaa kesätöissä jo kun täytin 16 vuotta. Vietin opiskeluni ohessa monta kesää kesätyöläisenä täällä, jolloin Uniquu-tuotteet, tuotanto ja erilaiset ompelutehtävät tulivat hyvin tutuksi minulle. Aikuisopiskelijana valmistuin vaatetussuunnittelijaksi vuonna 1997 (Seija Kaupin kanssa samaan aikaan), jonka jälkeen perustin suunnittelutoimiston. Tuotanto kiinnosti kuitenkin edelleen ja yrityskauppojen jälkeen siirryin entiseen kesätyöpaikkaani Vormu Oy:lle osastopäälliköksi. Tein molempia töitä päällekkäin muutaman vuoden, mutta lopulta nuorena äitinä päätin keskittää koko energiani Vormuun, jotta illat jäisi aikaa perheelle.

Työlupaukseni sinulle

Koska arvostan nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, teen pyytämäsi tarjoukset nopeasti jotta sinun ei tarvitse odottaa pitkään. Käytän siihen myös kaiken sen ammattitaitoni, jota minulle on kertynyt vuosien varrella. Pidän aina tärkeänä, että jos jotain lupaa, se myös pidetään. Autan mielelläni myös sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet käyttöösi ja kerron mielelläni mistä laadukas tuote rakentuu. Ole rohkeasti yhteydessä. Olen täällä sinua varten!

VAPAA-AJAN MINÄ

Työn vastapainona vietän mielelläni vapaa-aikani matkustellen tai mökkeillessä järven rannalla. Matkustaessa intohimoni on tutustua uusiin kulttuureihin, maisemiin ja ihmisiin. Rakastan myös kaikenlaista kaunista, käsillä tekemistä ja erilaisten tuotteiden suunnittelua jossa näkee oman työnsä jäljen. Sen vuoksi mielelläni puuhailen enimmäkseen kaikenlaista sisutukseen liittyvää.

Seija Kauppi
Työnjohto
02 824 0100
seija.kauppi@vormu.fi

Vormulla vuodesta 2018

Historia

Pienestä tytöstä asti olen halunnut tehdä kaikkea käsilläni. Olen ollut onnekas saadessani aina kokeilla ja toteuttaa, vaikka naapurin tädit välillä kauhistelivat äidilleni ”raaka-aineiden tuhlaamisesta”. Lukion jälkeen hakeuduin käsi- ja taideteollisen artesaani opintoihin ja muutaman työvuoden jälkeen opiskelin vielä artenomiksi. Ennen Vormulle päätymistä olen tehnyt monenlaista: asiakaslähtöistä myyntityötä, suunnitellut sekä valmistanut vaatteita ja sisustustekstiilejä. Noin 10 vuotta omistin ja luotsasin Raumalla verholiikettä. Kun Vormu Oy:lle vuonna 2018 tänne haettiin uutta työntekijää, pistin hakemukseni sisään ja täällä ollaan.

Työlupaukseni sinulle

Erinomainen asiakaspalvelu on minulle hyvin tärkeää, mutta myös mieluista. Pyrin aina kuuntelemaan tarvettasi mahdollisimman tarkalla korvalla ja esitän välillä paljon kysymyksiä, tämä kaikki vain siksi, että pystyisin mahdollisimman hyvin ja yksilöidysti palveleman juuri sinua.

Yritän aina löytää parhaan mahdollisen ja toimivimman tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Vuosien mittaan karttuneella ammattitaidolla osaan suunnitella uusia tuotteita ja miettiä myös millaisia tuotteita on teknisesti mahdollista valmistaa. Haluan aina haastaa itseäni ja kokeilla uutta, onnistumisen riemua on aina ihana kokea!

Vapaa-ajan minä

Ajanvietto ystävien ja perheen kanssa, mökkeily ja käsillä näprääminen ovat minulle mieluisia aktiviteettejä. Ennen kaikkea pyrin tekemään sellaista mistä minulle tulee hyvä mieli.

Noora Kauppi
Yritysmyynti ja markkinointi
044 790 7822
noora.kauppi@vormu.fi

Vormulla vuodesta 2021

Historia

Työurallani olen saanut mahdollisuuden työskennellä työtehtävissä yritystoiminnan eri osastoilla, mikä on antanut minulle hyvän kokonaiskuvan yritysten toiminnasta. Valmistuttuani Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja muutettuani Iso-Britanniaan 2014 aloitin työt viennin asiakaspalvelussa, jota tein useamman vuoden. Sain mahdollisuuden suorittaa markkinointitutkinnon työni ohella ja opintojeni jälkeen siirryin markkinointitehtävien pariin, joita olen tehnyt siitä asti.

Vuonna 2021 päätin palata Suomeen ja aloitin työni Vormulla. Vormulla työskentelin tuotannon työtehtävissä vuosina 2021–2022, jolloin Vormun tuotteet tulivat minulle tutuiksi – ihan valmistuksesta asti. Työskentelin välillä ostajana reilun vuoden verran, vain palatakseni jälleen Vormulle, tällä kertaa yritysmyynnin sekä markkinoinnin työtehtäviin.

Työlupaukseni sinulle

Lupaan tehdä parhaani, jotta yhdessä löydämme yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevat tuoteratkaisut. Voimme pohtia yhdessä onko jo olemassa oleva tuote paras vaihtoehto vai vaatiiko tilanne kenties uutta innovaatiota tai materiaalia.

Lupaan kertoa tuotteistamme ja osaamisestamme rehellisesti, jotta voit tehdä yrityksellesi oikeita, informaatioon pohjautuvia, päätöksiä. Tavoitteenani on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka antavat arvoa molemmille osapuolille ja tekevät päivittäisestä yhteistyöstä mielekästä ja sujuvaa.

Vapaa-ajan minä

Vapaa-ajallani nautin sekä käsillä tekemisestä, kuten makrameesta ja kutomisesta, että liikkumisesta, kuten joogasta ja ulkoilemisesta koirani kanssa. Pidän kovasti kodin sisustuksen päivittämisestä, lukemisesta, matkustelusta sekä puutarhanhoidosta.

Jälleenmyyjät