VORMU OY

Niittaajantie 7, 26820 RAUMA

Tehtaanmyymälämme palvelee poikkeuksellisesti
ma–ke klo 9.00–17.00 ja to-pe klo 9.00-16.00

Puh. 02 824 0100
Fax 02 822 8100
Y-tunnus: 2080020-8

Erikoistuotteet ja -koot hintakyselyt suoraan tehtaalta: Puh. 02 824 0100 tai vormu@vormu.fi

Kristiina Asmundi
Toimitusjohtaja
050 518 9589
kristiina.asmundi@vormu.fi

Vormulla vuodesta 1998

Historia

Intohimoni on aina ollut tekstiilit ja tuotteiden valmistus. Vormulla olin ensi kertaa kesätöissä jo kun täytin 16 vuotta. Vietin opiskeluni ohessa monta kesää kesätyöläisenä täällä, jolloin Uniquu-tuotteet, tuotanto ja erilaiset ompelutehtävät tulivat hyvin tutuksi minulle. Aikuisopiskelijana valmistuin vaatetussuunnittelijaksi vuonna 1997 (Seija Kaupin kanssa samaan aikaan), jonka jälkeen perustin suunnittelutoimiston. Tuotanto kiinnosti kuitenkin edelleen ja yrityskauppojen jälkeen siirryin entiseen kesätyöpaikkaani Vormu Oy:lle osastopäälliköksi. Tein molempia töitä päällekkäin muutaman vuoden, mutta lopulta nuorena äitinä päätin keskittää koko energiani Vormuun, jotta illat jäisi aikaa perheelle.

Työlupaukseni sinulle

Koska arvostan nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, teen pyytämäsi tarjoukset nopeasti jotta sinun ei tarvitse odottaa pitkään. Käytän siihen myös kaiken sen ammattitaitoni, jota minulle on kertynyt vuosien varrella. Pidän aina tärkeänä, että jos jotain lupaa, se myös pidetään. Autan mielelläni myös sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet käyttöösi ja kerron mielelläni mistä laadukas tuote rakentuu. Ole rohkeasti yhteydessä. Olen täällä sinua varten!

VAPAA-AJAN MINÄ

Työn vastapainona vietän mielelläni vapaa-aikani matkustellen tai mökkeillessä järven rannalla. Matkustaessa intohimoni on tutustua uusiin kulttuureihin, maisemiin ja ihmisiin. Rakastan myös kaikenlaista kaunista, käsillä tekemistä ja erilaisten tuotteiden suunnittelua jossa näkee oman työnsä jäljen. Sen vuoksi mielelläni puuhailen enimmäkseen kaikenlaista sisutukseen liittyvää.

Seija Kauppi
Työnjohto
02 824 0100
seija.kauppi@vormu.fi

Vormulla vuodesta 2018

Historia

Pienestä tytöstä asti olen halunnut tehdä kaikkea käsilläni. Olen ollut onnekas saadessani aina kokeilla ja toteuttaa, vaikka naapurin tädit välillä kauhistelivat äidilleni ”raaka-aineiden tuhlaamisesta”. Lukion jälkeen hakeuduin käsi- ja taideteollisen artesaani opintoihin ja muutaman työvuoden jälkeen opiskelin vielä artenomiksi. Ennen Vormulle päätymistä olen tehnyt monenlaista: asiakaslähtöistä myyntityötä, suunnitellut sekä valmistanut vaatteita ja sisustustekstiilejä. Noin 10 vuotta omistin ja luotsasin Raumalla verholiikettä. Kun Vormu Oy:lle vuonna 2018 tänne haettiin uutta työntekijää, pistin hakemukseni sisään ja täällä ollaan.

Työlupaukseni sinulle

Erinomainen asiakaspalvelu on minulle hyvin tärkeää, mutta myös mieluista. Pyrin aina kuuntelemaan tarvettasi mahdollisimman tarkalla korvalla ja esitän välillä paljon kysymyksiä, tämä kaikki vain siksi, että pystyisin mahdollisimman hyvin ja yksilöidysti palveleman juuri sinua.

Yritän aina löytää parhaan mahdollisen ja toimivimman tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Vuosien mittaan karttuneella ammattitaidolla osaan suunnitella uusia tuotteita ja miettiä myös millaisia tuotteita on teknisesti mahdollista valmistaa. Haluan aina haastaa itseäni ja kokeilla uutta, onnistumisen riemua on aina ihana kokea!

Vapaa-ajan minä

Ajanvietto ystävien ja perheen kanssa, mökkeily ja käsillä näprääminen ovat minulle mieluisia aktiviteettejä. Ennen kaikkea pyrin tekemään sellaista mistä minulle tulee hyvä mieli.

Hanna Wahl
Yritysmyynti
044 790 7822
hanna.wahl@vormu.fi

Työlupaukseni sinulle

Työssäni parasta on kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Olen työskennellyt pitkään yritysmyynnin parissa eri toimialoilla. Asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää. Pyrin yhdessä Vormun tiimin kanssa löytämään juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivat ratkaisut. Toivonkin, että kerrot minulle toiveesi, niin tarvittaessa luomme uusia tuoteinnovaatioita! Lupaan toimia asiakas- ja ratkaisukeskeisesti sekä rehellisesti ja mahdollisimman joustavasti.

Vapaa-ajan minä

Vapaa-aikani vietän perheen kanssa mökkeillen ja veneillen lähes 100-vuotiaalla perinneveneellä. Talvella suuntaan myös laskettelurinteeseen. Pilates, lenkkeily ja ratsastuskin silloin tällöin kuuluvat harrastuksiini. Lähellä sydäntäni ovat myös antiikkikaupat, vanhat esineet ja rakennukset.

Jälleenmyyjät