Ale!

Uniquu-Muototyyny + lisätäyte – Ergonominen tyyny

59,00  (sis. alv 24%)

Tämä Uniquun lippulaiva tyyny on lokeroitu ja muokattavissa. Paketti sisältää lisätäytteen. Koko: 50×60 cm / 600 g + 100 g (lisätäyte). Tätä ergonomista tyynyä on valmistettu jo onnistuneesti vuosien ajan. Tyyny on tuttu monelle fysioterapeuttien kautta ja sen muokattavuus ja korkea laatu onkin jo monien hyvien unien salaisuus. Pölyämätön ja sileäpintainen tiiviisti kudottu kangas kätkee sisälleen Uniquun tarkkaan suunnitellun pallokuitureseptinsä. Soveltuu hyvin kylkinukkujalle. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Uniquun lippulaivatyyny

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Erittäin suosittu ergonominen pallokuitutyyny jossa lokerot ovat muokattavissa. Ensimmäinen tyynymalli markkinoilla, jossa otettu huomioon tyynyn niskaosan korkeus ja muoto. Tämän vuoksi ei ole pelkoa, että niskaosasta tulisi liian kova, vaikka niskaosan korkeus olisi säädetty korkeaksi. Tyynyn lyhyessä päässä vetoketju turvaläpän alla. Voit muokata tyynyä itsellesi sopivaksi viidellä eri alueella. Tyynyn mukana tulee 100g irtopussi pallokuitua.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Tyyny sopii hyvin kyljellään sekä selällään nukkumiseen. HUOM! Varmista ennen pesua, että tyynyn vetoketjun vedin on suojaläpän alla, jotta se ei pääse aukeamaan pesussa. Kts kuva 2

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.