Uniquu-Muototyyny + lisätäyte – Ergonominen tyyny

79,00  (sis. alv 24%)

Tämä Uniquun terveystyyny on lokeroitu ja muokattavissa. Paketti sisältää lisätäytteen. Koko: 50×60 cm / 600 g + 100 g (lisätäyte). Tätä ergonomista tyynyä on valmistettu jo onnistuneesti vuosien ajan. Tyyny on tuttu monelle fysioterapeuttien kautta ja sen muokattavuus ja korkea laatu onkin jo monien hyvien unien salaisuus. Pölyämätön ja sileäpintainen tiiviisti kudottu kangas kätkee sisälleen Uniquun tarkkaan suunnitellun pallokuitureseptinsä. Soveltuu hyvin kylkinukkujalle. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Uniquun lippulaivatyyny

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Erittäin suosittu ergonominen pallokuitutyyny jossa kaikki lokerot ovat muokattavissa. Tämä tyyny erottuu kilpailijoistaan ollessaan ensimmäinen vanutäytteinen tyynymalli markkinoilla, jossa on otettu huomioon tyynyn niskaosan korkeus, muoto ja lokerointi. Tyynyn korkeuskaitaleen vuoksi ei ole pelkoa, että niskaosasta tulisi liian kova, vaikka niskaosan korkeus olisi säädetty korkeaksi. Tyynyn lyhyessä päässä vetoketju turvaläpän alla. Voit muokata tyynyä itsellesi sopivaksi viidellä eri alueella. Tyynyn mukana tulee 100g irtopussi pallokuitua.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Tyyny sopii hyvin kyljellään sekä selällään nukkumiseen. Vanun tiivistyessä matalammaksi painon vuoksi, avaa ketjua ja pöyhi painunutta aluetta. HUOM! Varmista ennen pesua, että tyynyn vetoketjun vedin on suojaläpän alla, jotta se ei pääse aukeamaan pesussa. Kts. kuva 2

Vinkki: Aseta tyyny pään alle selällään ollessa niin, että niska tulee täydellisesti niskalle muotoiltuun kohtaan, jolloin kaularanka on mahdollisimman luonnollisessa asennossa. Varmista että tyynyä ei ole hartioiden alla, vaan molemmin puolin kasvoja. Vältä täyttämästä tyynyä keskeltä tai takaa liikaa, koska leuan laskeutuessa rintaa vasten, niska kipeytyy ja tyynyn idea häviää. Pyri aina siihen, että kaularanka ja selkä olisivat aina nukkuessa mahdollisimman luonnollisessa asennossa. Kyljelleen kääntyessä tyynyn koko mahdollistaa sen, että sitä ei tarvitse unissaan siirrellä, vaan se asettuu hyvin paikoillaan kääntyillessä. Jos valmistäyttö tuntuu vieraalle, täytä kaikki lokerot itsellesi sopiviksi, kunhan vältät että tyyny ei ole keskeltä ja takaa liian korkea, eikä sen siivekkeet ole lapaluiden tai selän alla. Näin saat parhaimmat unet ja heräät virkeämpänä seuraavaan aamuun. Käytössä pallokuituvanu tiivistyy ja madaltuu lokeroituna, koska sitä ei pysty pöyhimään samoin kuin normaalia tyynyä. Avaa silloin vetoketju ja möyhennä lokeroita sisältä käsin, niin tyynyn muoto ja korkeus palautuu takaisin.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.