Uniquu-Tyyny

33,00 70,80  (sis. alv 24%)

Tätä klassikkotyynyä on valmistettu jo onnistuneesti lukuisten vuosien ajan. Tyynyn  pehmeys ja hyvä laatu onkin jo monien hyvien unien salaisuus. Pölyämätön ja sileäpintainen tiiviisti kudottu kangas kätkee sisälleen Uniquun tarkkaan suunnitellun pallokuitureseptinsä. Vinkki: Kylkinukkujan kannattaa valita korkeampi tyyny kuin selällään nukkujan. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Uniquun klassikkotyyny

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Tyyny on pehmeä, pitkäikäinen ja laadukas malli. Tyynyistä 300g – 400g sopii lapsille tai matalasta tyynystä pitäville. 500g-600g sopii aikuisille. (600g sopii parhaiten kyljellään nukkuville ja miehille) 60×80 tyynyt ovat hotellikokoa ja molemmat vahvuudet hyviä aikuisille.

HUOM! Jos nukuit hotellissa hyvin tyynyllämme ja haluat varmistaa koon, kirjoita meille vormu@vormu.fi niin tarkistamme, että saat saman kokoiset tyynyt myös kotiisi.

TYYNYN VALINTAAN VAIKUTTAA; Nukkuma-asento ja vuoteen pehmeys. Tyynyn tulee aina tukea ensisijaisesti niskaa, jolloin niskan ja selkärangan asento on mahdollisimman luonnollinen ja suora. Pehmeässä vuoteessa tarvitaan matalampi tyyny, kun taas kovassa vuoteessa korkeampi. Samoin kyljellään nukkuja tarvitsee korkeamman tyynyn kuin selällään nukkuja. Miehet tarvitsevat usein hartioiden leveyden vuoksi kyljellään korkeampaa tyynyä kuin naiset.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Saatavana myös tyynyliinoja. Kts. liinavaatteet.
Huomaathan, että jos valitset koon 60*80, siihen ei sovi normaalin kokoinen tyynyliina.

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi