Uniquu Luxus-Tyyny 50×60

45,00 55,00  (sis. alv 24%)

Ihana untuvan tuntuinen tyyny jonka sisällä hentoa mikrokuidusta valmistettua pallokuitua. Kangas on liukasta silkin pehmeää lyocelsekoitetta. Tällä tyynyllä on helppo nukahtaa levolliseen uneen. Kangas tuntuu viileälle ihoa vasten. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille. Vinkki: Kylkinukkujan kannattaa valita korkeampi tyyny kuin selällään nukkujan. Saatavana kolme eri korkeutta. S-korkeus, M-korkeus ja L-korkeus.

Kuvaus

Untuvatyynyn tuntuinen Luxus-tyyny

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Ympäristöystävällinen, tiivis ja pölytön 50 % puuvilla / 50 % Lyocell. Kudottu erittäin hienosta langasta. Kankaalla on pehmeä käsituntuma ja hieno kudos tekevät siitä yhden hienoimmista kankaista valikoimissamme. TC 330

Mitä on Lyocell ? Se on superpehmeää ja erittäin hengittävää muuntokuitu. Lyocell, eli Tensell on valmistettu selluloosasta, joka on erittäin hengittävä, kosteutta imevä ja super pehmeä kuitu. Kankaalla on kiiltävä silkkimäinen ulkonäkö. Kun se sekoitetaan puuvillan kanssa, saadaan vahva ja kestävä kangas, josta käytetään myös nimitystä kasvisilkki.

Täyte: Microkuidusta valmistettua 5:n tähden Uniquu-micropallokuitua. Tuntuma kuin untuvatyynyssä, mutta ilman allergisen reaktion pelkoa.

Malli:  Allergiaystävällinen kuitu on kehrätty omalla ainutlaatuisella ja vaativalla reseptillä minikokoisiksi palloiksi. Näin ollen se kestää erinomaisesti pesuja. (Normaalisti tarjolla olevat microkuitutyynyt puhalletaan täyteen suoralla kuidulla, jonka vuoksi ne tuntuvat myös mukaville, mutta eivät kestä pesuja paakkuuntumattomina). Tyynyistä on saatavana kolme kokoa.

HUOM! Jos nukuit hotellissa hyvin tyynyllämme ja haluat varmistaa koon, kirjoita meille vormu@vormu.fi niin tarkistamme, että saat saman kokoiset tyynyt myös kotiisi.

Tyynyn valintaan vaikuttaa

Nukkuma-asento ja vuoteen pehmeys. Tyynyn tulee aina tukea ensisijaisesti niskaa, jolloin niskan ja selkärangan asento on mahdollisimman luonnollinen ja suora. Pehmeässä vuoteessa tarvitaan matalampi tyyny, kun taas kovassa vuoteessa korkeampi. Samoin kyljellään nukkuja tarvitsee korkeamman tyynyn kuin selällään nukkuja. Miehet tarvitsevat usein hartioiden leveyden vuoksi kyljellään korkeampaa tyynyä kuin naiset. Saatavana S-korkeus, M-korkeus ja L-korkeus.

Tyynyn huolto

Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Saatavana myös tyynyliinoja. Kts. liinavaatteet.
Huomaathan, että jos valitset koon 60*80, siihen ei sovi normaalin kokoinen tyynyliina.

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi