Uniquu Tikattu Tyyny – Hotellityyny

54,00 92,30  (sis. alv 24%)

Tätä tikatulla pintakankaalla valmistettua klassikkotyynyä on valmistettu onnistuneesti lukuisten vuosien ajan. Tyynyn ryhdikkyys, pehmeys ja hyvä laatu onkin jo monien hyvien unien salaisuus. Kyseessä Uniquun yksi lippulaivatuotteista. Hotellikäyttöön suunnitellun tyynyn kangas kätkee sisälleen Uniquun tarkkaan suunnitellun pallokuitureseptinsä. Vinkki: Kylkinukkujan kannattaa valita korkeampi tyyny kuin selällään nukkujan. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille. Ryhdikäs, mutta pehmeä ja muovautuva tyyny. Tyynyn pinnan alla oleva ohut vanutikkaus suojelee tyynyn sisällä olevaa vanua pidempään.

Hotellityyny

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Ruorimerkitty tuote on laivavarustedirektiivin vaatimustenmukainen ja sillä on MED IMO -sertifikaatti B+D moduulit. 0809-21 SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin IMO 2010 FTPC, Part 9

Kangas: Tiivis ja pölyämätön 100% pes Trevira tikattuna ohuesti vanulla.

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Suosittu hotelli-malli. Vanutikattu tyynyn pinta tuo tyynyyn ryhdikkyyttä ulkonäköön ja napakaampaa tuntua verrattuna tikkaamattomaan pintakankaaseen. Alla oleva ohut vanukerros suojelee tyynyn sisällä olevaa pallokuitua pidempään päästä irtoavalta hieltä ja rasvalta.

HUOM! Jos nukuit hotellissa hyvin tyynyllämme ja haluat varmistaa koon, kirjoita meille vormu@vormu.fi niin tarkistamme, että saat saman kokoiset tyynyt myös kotiisi.

TYYNYN VALINTAAN VAIKUTTAA; Nukkuma-asento ja vuoteen pehmeys. Tyynyn tulee aina tukea ensisijaisesti niskaa, jolloin niskan ja selkärangan asento on mahdollisimman luonnollinen ja suora. Pehmeässä vuoteessa tarvitaan matalampi tyyny, kun taas kovassa vuoteessa korkeampi. Samoin kyljellään nukkuja tarvitsee korkeamman tyynyn kuin selällään nukkuja. Miehet tarvitsevat usein hartioiden leveyden vuoksi kyljellään korkeampaa tyynyä kuin naiset.

Vaikeuksia valita tyynymalli tai tyynyn korkeus? Tutustu tyynynvalinta oppaaseemme

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa.

Lue lisää tyynyjen huolto-ohjeita

Kts. Kauppa / Liinavaatteet
Saatavana myös tyynyliinoja.
Huomaathan, että jos valitset koon 60*80, siihen ei sovi normaalin kokoinen tyynyliina.

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi