Niska- / Selkätyyny Ø 10 cm x pituus 40 cm

24,90  (sis. alv 24%)

Napakka tyyny niskan alle tai selän taakse. Helpottaa väsynyttä ja särkevää selkää.

Kuvaus

Tukityyny selän tai niskan alle

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Verhoilukankaiden kuosit ja värit vaihtuvia. Väreinä usein löytyy Punainen, Harmaa, Sininen, Vihreä ja Keltainen (sinappi)

Täyte: Vaahtomuovi

Malli: Sopii hyvin ristiselän tueksi tai niskatyynyksi.

Ohje: Pyydä nähtäväksesi saatavana olevat kangasvaihtoehdot vormu@vormu.fi Valitse lähettämästämme listasta sinulle sopiva malli / kuosi. Tämän jälkeen voit valita verkkokaupasta kirjavan tai yksivärisen tyynyn ja tehdä tilauksen.

Huolto: Päällisen pesu 40°C

Kotimainen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.