Häntäluutyyny

66,70  (sis. alv 24%)

U:n muotoinen häntäluutyyny, joka vähentää istuessa häntäluuhun kohdistavaa painetta. Leveys 45 cm x syvyys 36/26 cm ja korkeus 10 cm. Tarkoitettu henkilöille, joilla on kivulias tai tulehtunut häntäluu.

Kuvaus

U-mallinen istuintyyny

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% polyesterikangas polyuretaanipinnoitteella. Väri sininen. Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali.

Täyte: Vaahtomuovia

Malli: Tyyny vähentää häntäluuhun kohdistuva painetta istuessa ja sopii hyvin kivuliaalle häntäluulle. Sopii hyvin avuksi istumatyöhön. Tyynyssä irrotettava nesteenpitävä päällinen.

Huolto: Päällisen pesu 95°C. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Päällinen kestää kuivausrumpukuivaukseen matalassa lämpötilassa. Päällisen voi pyyhkiä myös alkoholipitoisella pesuaineella tai laimennetulla kloorilla. Desifioinnin jälkeen pyyhi puhtaalla vedellä, jotta polyuretaanipinta ei vahingoitu vahvoista desifiointiainejäämistä.

Kotimainen Allergiaystävällinen tuote. Valmistettu Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.