U-Vartalotyyny 280 x 40 / 3500 g

92,90  (sis. alv 24%)

Tämän monipuolisempaa tyynyä on vaikea löytää. Tyynyä voi käyttää monella eri tavalla. Vartalon tukemiseen, löhöilyyn, lukemiseen, nukkumiseen jne. Tyynyä on mukava halata ja nukahtaa sen tuomaan turvallisen syliin.

Moneen muovautuva vartalotyyny

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Neulos 43 % puuvillaa / 57 % polyesteri

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: U:n mallinen vartalotyyny on täydellinen tuki nukkuessa kummalla kyljellä tahansa. Tyyny sopii erityisesti naisille, joiden lantio on miesten lantiota pyöreämpi. Polven voi nostaa tyynyn päälle suoristaakseen lantion ja selkärangan oikeaan asentoon. Tyyny tukee hyvin koko vartaloa ja vähentää selkeästi selkäkipuja. Tyynyä voi muokata haluamallaan tavalla ja sitä voi myös käyttää istuimena, tukena imettämisessä, lukemisessa, asentohoitotyynynä jne jne. Tuki on myös erinomainen raskaana oleville.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet.
Huom! Tyynyyn on saatavana myös neuloksesta tyynyliina. Joustavaan tyynyyn joustava neulos tyynyliina
(100 % polyesteri), jotta tyynyn ihana tuntuma ei katoa!

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi

Saatat myös pitää...