Jalkatukityyny 68/42x37x25/0

92,90  (sis. alv 24%)

Aputyyny leikkauksen jälkeiseen aikaan, kun jalka/polvi on nostettava sydämen tason yläpuolelle. Jalan asento parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta, lievittää jalkakipuja. Tuote on myös kiertotaloustuote jossa käytetty vaahtomuovin hukkapaloja. Kestävä sekä vastuullinen hankinta.

Kuvaus

Aputyyny leikkauksen jälkeiseen hoitoon

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% polyesterikangas polyuretaanipinnoitteella. Väri maitokahvi. Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali.

Täyte: Vaahtomuovia (kiertotaloustuote)

Malli: Jalkatukityyny leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Päällisessä vetoketju.

Huolto: Päällisen pesu 95°C. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Päällinen kestää kuivausrumpukuivaukseen matalassa lämpötilassa. Päällisen voi pyyhkiä myös alkoholipitoisella pesuaineella tai laimennetulla kloorilla. Desifioinnin jälkeen pyyhi puhtaalla vedellä, jotta polyuretaanipinta ei vahingoitu vahvoista desifiointiainejäämistä.

Kotimainen Allergiaystävällinen tuote. Valmistettu Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.