Refluksipatja / Kiilatyyny

14,50 128,30  (sis. alv 24%)

Refluksityynyllä voit helposti lievittää refluksin oireita tai esim. lapsilla nuhaisena nukkumista. Häiriintymätön uni kuuluu meille kaikille.

Koroketyyny patjan alle

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: vaahtomuovia

Malli: Patjan alle asennettava Refluksi-apu, joka kohottaa ylävartaloa lasten koossa 8 cm ja aikuisten 15 cm. Korokekiilalla voidaan vähentää närästyksen oireita. Tyyny asennetaan normaalin patjan tai sijauspatjan alle. Tuote helpottaa oloa myös nuhaflunssan oireissa. Kätevä apu myös pienille lapsille. Tuotetta saatavana pelkkänä vaahtomuovina tai kankaalla päällystettynä. Osa on saanut tyynystä myös apua uniapneaan tarkoitetun cpap-laitteen käyttöön. Huomaathan, että pelkkä vaahtomuovi ilman kangasta, imee itseensä hiuksia jne. Mitta 1; vuoteen leveys, Mitta 2; pituus vuoteen pituus suuntaan, Mitta 3; korkeus tyynypäästä ja Mitta 4; 0 (nollapisteeseen)

Huolto: Pesu 60°C. Päällisen pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Vaahtomuovin imurointi.

Kotimainen Allergiaystävällinen tuote. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, Kysy lisää muita kokoja ja hintoja vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.