Koroketyyny 40x40x10

31,90  (sis. alv 24%)

Koroketyyny helpottaa nousemista matalalta. Suosittu tyyny vanhusten avuksi. Tuote on myös kiertotaloustuote jossa käytetty ylijäämäkankaita ja näin ollen se on kestävä sekä vastuullinen hankinta.

Koroketyyny

Tuotekuvaus

Kangas: Verhoilukankaiden kuosit ja värit vaihtuvia. Väreinä usein löytyy Punainen, Harmaa, Sininen, Vihreä ja Keltainen (sinappi) kiertotaloustuote

Täyte: Vaahtomuovia

Malli: Päällisessä vetoketju.

Ohje: Kysy ennen tilaustasi vormu@vormu.fi kaikki saatavana olevat kangaskuosit ja värit. Lähetämme kuvat saatavilla olevista kankaista. Yhdistämme sitten väritoiveesi tilaukseesi.

Kotimainen Allergiaystävällinen tuote. Valmistettu Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.