Pussilakanasetti Old Town Gates

82,90  (sis. alv 24%)

Old Town Gates -pussilakanasetin kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman ihastuttavista porteista. Laadukas kangas pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Värivaihtoehdot harmaa tai pellava. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Setti sisältää pussilakanan 150×210cm + 55×65cm tyynyliinan.

Vanhan Rauman porttiaiheinen liinavaatesetti

Vanhan Rauman aiheinen kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa:

Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.

Satu Osmonen / Art by Satua

Tuotekuvaus: Setti sisältää pussilakanan 150×210cm + 55×65cm tyynyliinan. Värivaihtoehdot harmaa tai pellava.

Kangas: Kestävä 100 % puuvilla, jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan ja kangas ei nyppyynny. Lankaluku (TC) laadukas 143. Kangas Öko-Tex® Standardin 100 mukainen. Kankaan alkuperämaa Latvia.

Malli: Pohjassa pukemisaukko ja yläpäässä käsiaukot. Saumat kauniilla kapealla rullapäärmeellä.

Huolto: Pesu 60 °C. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Mankeloi silityskuivana.

Valmistusmaa: Suomi

Old Town Gates-sarjaan kuuluu myös pöytäliina, kappa ja sivuverho.

Katso myös tyynyliina ja aluslakana valikoimamme!

Kotimainen ja Allergiaystävällinen. Liinavaatteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi