Verhokappa Old Town Gates

50,00 55,60  (sis. alv 24%)

Old Town Gates -verhokapan kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman ihastuttavista porteista. Laadukas kangas pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Kokovaihtoehtoina 50x250cm tai 50x280cm ja väreinä harmaa tai pellava. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Vanhan Rauman porttiaiheinen kappa

Kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä  paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa:

Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.

Satu Osmonen / Art by Satua

Tuotekuvaus: Verhokappa kokoa 50x250cm tai 50x280cm.Värivaihtoehdot harmaa tai pellava.

Kangas: Kestävä 100 % puuvilla, jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan ja kangas ei nyppyynny. Lankaluku (TC) laadukas 143. Kangas Öko-Tex® Standardin 100 mukainen. Kankaan alkuperämaa Latvia.

Malli: Yläreunassa rypytystä ja ripustusta varten monitoiminauha.

Huolto: Pesu 60 °C. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Valmistusmaa: Suomi

Old Town Gates-sarjaan kuuluu myös pöytäliina, pussilakanasetti ja sivuverho.

Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia. Kysy lisää vormu@vormu.fi