Kappa Old Town Gates

50,00 55,60  (sis. alv 24%)

Kapan Old Town Gates kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Laadukas kangas pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta.

Kuvaus

Vanhan Rauman porttiaiheinen kappa

Tuotekuvaus: Tässä tunnelmallinen, maanläheisin värein ja historiaa huokuva kangas koristamaan sinunkin ikkunaasi.

Kangas: 100 % puuvilla. Kestävä puuvilla jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan.

Kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä  paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa

“Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.

Satu Osmonen / Art by Satua”

Kankaan alkuperämaa: Latvia

Malli: Yläreunassa rypytystä ja ripustusta varten monitoiminauha.

Huolto: Pesu 60 °C. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia. Kysy lisää vormu@vormu.fi

Old Town Gates-sarjaan kuuluu myös pöytäliina, sivuverho ja liinavaatesetti.