Ale!

Pöytäliina Old Town Gates

27,00  (sis. alv 24%)

Old Town Gates -pöytäliinan kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman kauniista porteista. Laadukas kangas pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Pöytäliinan koko on 145 x 240cm. Värivaihtoehdot harmaa tai pellava. Tuote on kotimainen.

Kuvaus

Vanhan Rauman porttiaiheinen pöytäliina

Kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa:

Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.

Satu Osmonen / Art by Satua

Tuotekuvaus: Pöytäliinan kokoa 145 x 240. Värivaihtoehdot harmaa tai pellava.

Kangas: Kestävä 100 % puuvilla, jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan ja kangas ei nyppyynny. Lankaluku (TC) laadukas 143. Kangas Öko-Tex® Standardin 100 mukainen. Kankaan alkuperämaa Latvia.

Huolto: Pesu 60 °C. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Valmistusmaa: Suomi

Old Town Gates-sarjaan kuuluu myös sivuverho, verhokappa ja pussilakanasetti.

Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia. Kysy lisää vormu@vormu.fi