Pöytäliina Old Town Gates

45,00  (sis. alv 24%)

Pöytäliinan 145 x 240 Old Town Gates kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Laadukas kangas pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta.

Kuvaus

Vanhan Rauman porttiaiheinen pöytäliina

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100 % puuvilla. Kestävä puuvilla jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan.

Kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa

“Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.

Satu Osmonen / Art by Satua

Kankaan alkuperämaa: Latvia

Malli: Värit pysyvät erittäin hyvin kankaalla.

Huolto: Pesu 60 °C. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia. Kysy lisää vormu@vormu.fi

Old Town Gates-sarjaan kuuluu myös sivuevrhoa, kapppaa ja liinavaatesetti.