Old Town Gates sivuverho

75,70 81,70  (sis. alv 24%)

Sivuverhon kuviointi on saanut inspiraationsa ihastuttavista Vanhan Rauman porteista. Verhon koko on 145 x 250cm ja verho on valittavissa painopuikoilla tai ilman. Painopuikot lisäävät verhon laskeutuvuutta. Värivaihtoehtoina harmaa ja pellava. Laadukas kangas pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta.

Vanhan Rauman porttiaiheinen sivuverho 

Kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä  paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa:

Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.”

Satu Osmonen / Art by Satua

Tuotekuvaus: Sivuverho Old Town Gates -kankaasta, kokoa on 145 x 250cm. Verho on valittavissa painopuikoilla tai ilman. Värivaihtoehtoina harmaa ja pellava.

Kangas: Kestävä 100 % puuvilla, jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan ja kangas ei nyppyynny. Lankaluku (TC) laadukas 143. Kangas Öko-Tex® Standardin 100 mukainen. Kankaan alkuperämaa Latvia.

Malli: Yläreunassa rypytystä ja ripustusta varten monitoiminauha. Helmaan ommeltu valmiiksi taskut painopuikoille, voit tilata verhot painoilla tai ilman.

Huolto: Pesu 60 °C. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Valmistusmaa: Suomi

Old Town Gates-sarjaan kuuluu myös pöytäliinakappa ja pussilakanasetti.

Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia. Kysy lisää vormu@vormu.fi