Nesteenpitävä patjapussimalli 12 cm

89,10 138,80  (sis. alv 24%)

Antibakteerinen nesteenpitävä patjan päällinen suojaa patjan vaahtomuovia. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Patjan hygieniapäällinen

Tuotekuvaus Nesteenpitävä irtopäällinen patjan päälle

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Nesteenpitävä vahvaa hygieniakangasta 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali. Suojassa pintapuoli pyyhittävää, väri maitokahvi. Suoja ei ole hiostava. Kangas hengittää ja läpäisee höyryä, mutta ei päästä pisaroita läpi.

Malli: Suoja ommeltu patjapussiksi.

Valinta: Sopii 12 cm vahvan patjan päälle.

Valmistamme suojan aina sijauspatjan tarkan paksuuden mukaan. Mikäli patjasi on 8 – 11 cm, ilmoita vahvuus meille tilauksen yhteydessä. Hinta on sama 8 ja 11 cm vahvoissa suojissa, niin valmistamme suojan sinulle oikean paksuuden mukaan, jotta suoja istuisi mahdollisimman hyvin paikoilleen. Ilmoita meille tarkka paksuus mihin suoja tulee, viitaten tilaukseesi numeroon osoitteeseen vormu@vormu.fi tai lisää tieto Toimitukseen liittyviä lisätietoja kohtaan. Nesteenpitävä päällinen suojaa patjan pintaa ja reunoja erinomaisesti.

Huolto: Pesu 95°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Päällisen voi pyyhkiä myös alkoholipitoisella pesuaineella tai laimennetulla kloorilla. Desifioinnin jälkeen pyyhi puhtaalla vedellä, jotta polyuretaanipinta ei vahingoitu vahvoista desifiointiainejäämistä.

Ohje: Kokomerkintä esim 80*200*8-12 tarkoittaa, että suojan paksuus on 8:cm: stä – 12 cm:n.

Kotimainen Allergiaystävällinen vuodesuoja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Patjat. Sijauspatjat ja Liinavaatteet