Hygieniapatja, Korkeus 12 cm

298,00 344,00  (sis. alv 24%)

Monipuolinen hygieniapatja joka sopii kotiin, hoivapatjaksi, majoituskäyttöön sekä vaativaan sairaalakäyttöön. Päällinen suojaa sisällä olevaa vaahtomuovia, ja se on helppo pitää hygienisenä ja bakteerivapaana.

Kuvaus

Nesteenpitävä patja

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Ruorimerkitty tuote on laivavarustedirektiivin vaatimustenmukainen ja sillä on MED IMO -sertifikaatti B+D moduulit. 0809-21 SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin IMO 2010 FTPC, Part 9

Kangas: Nesteenpitävä hygieniakangas 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Väri maitokahvi.
Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali.

Täyte: Kimmovaahtomuovia 35 kg /m ³ Soveltuu aikuisille

Malli: Päällisessä vetoketju kolmella sivulla nestelipan alla.

Valinta: Hygieniapatja sopii patjaksi jossa halutaan suojella sisällä olevaa vaahtomuovia lialta ja nesteiltä. Sopii myös hyvin sairaanhoitoon, omaishoitoon hoivapatjaksi vanhuksille, inkontenssivaivoista kärsiville jne. Patjassa ei tarvita päällä erillistä vuodesuojaa. Helppo ja hyvä valinta. Kangas hengittää höyryä läpi, mutta ei läpäise pisaraa. Patja ei hiostuta.

Huolto: Pesu 95°C. Päällisen pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Päällinen kestää kuivausrumpukuivaukseen matalassa lämpötilassa.
Päällisen voi pyyhkiä myös alkoholipitoisella pesuaineella tai laimennetulla kloorilla. Desifioinnin jälkeen pyyhi puhtaalla vedellä, jotta polyuretaanipinta ei vahingoitu vahvoista desifiointiainejäämistä. Päällinen on helppo ja nopea vaihtaa. Päällinen aukeaa kuin “matkalaukku”. Kääntele patjaa pituus ja leveys suunnassa säännöllisesti, jotta vartalon painavimman kohdan painopiste vaihtaa paikkaa patjalla. Näin saat patjan kestämään erittäin pitkään.

Kts. Kauppa / Sijauspatjat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen patja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme patjoja mittatilauksena. Kysy lisää hintoja vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.