Tikattu vuodesuoja, nonwoven

28,20 45,60  (sis. alv 24%)

Ohuesti vanutikattu nonwoven vuodesuoja suojaa vuodetta pintalialta, ja pieniltä veritahroilta jne. Kevyt ja helppo pestä. Kuivuu myös nopeasti.

Vuoteen pintalikasuoja

Tuotekuvaus Vanutikattu vuodesuoja

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% polypropeeni. Väri valkoinen.

Täyte: Karstattua polyesterivanua (kiertotaloustuote)

Malli: Suojan reunat huoliteltu ympäri. Kulmiin ommeltu kuminauhat joiden avulla suoja puetaan sijauspatjan tai patjan päälle. Suoja pysyy hyvin paikoillaan. Suoja on hengittävä, hiljainen ja huomaamaton.

Huolto: Pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Valinta: Suoja suojaa hyvin pintalialta ja pieniltä esim. veritahroilta. Helppo huoltaa ja kuivuu nopeasti. Pituus 205 cm:n asti sama hinta. Suojaa pystyy käyttämään myös 210 cm pitkissä vuoteissa. HUOM! Jos halua pituuden 205 cm, ilmoita poikkeava pituus tilausnumeroosi viitaten sähköpostitse vormu@vormu.fi tai lisää tieto Toimitukseen liittyviä lisätietoja kohtaan.

Kotimainen Allergiaystävällinen vuodesuoja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Sijauspatjat ja Liinavaatteet