Sijauspatja No 4 (Nesteenpitävä)

107,60 219,30  (sis. alv 24%)

Tuote on kiertotaloustuote, jonka päällisen sisällä on käytettyä karstattua vanua. Malli on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Mukava petari jonka pohjassa on nestesuojattu kangas. Kätevä mm. kuivaksi opettelun ajalle. Toimii normaalin petarin tavoin, mutta suojaa hyvin alla olevaa patjaa isommilta vahingoilta. 450 g / m² vanun paksuus on n 2-3 cm vahva vapaasti mitattuna.

Uniquu-Sijauspatja No 4, Nestesuojattu petari No 4

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.
Mallista saatavana erikseen Ruorimerkki -malli. Kysy tehtaalta.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Alla: Nesteenpitävä hygieniakangas 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Väri maitokahvi.
Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali.

Täyte: Karstattua polyesterivanua / 450g /m² (kiertotaloustuote)

Malli: Sijauspatjan alle on kiinnitetty nesteenpitävä kangaskerros. Reunat on kantattu ympäri leveällä kantilla. Kulmissa on kuminauhat petaamista varten.

Huolto: Päällisen pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kiertotalous: Kiertotalous on meille tärkeää! Olemme omalta osaltamme mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen.
Näin pienennämme omalta osaltamme hiilijalanjälkeä siltä osin, miten se on mahdollista uuden tuotteen kohdalla. Ole sinäkin mukana hyvän asian puolesta, arvosta ympärillä olevaa luontoa ja pienennä hiilijalanjälkeä valitsemalla kiertotaloustuotteemme.

Kotimainen Allergiaystävällinen sijauspatja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi