Sijauspatjansuoja, huput päissä Nesteenpitävä 5 cm

52,40 101,40  (sis. alv 24%)

Nesteenpitävä ja hiostamaton suoja petarin tai patjan päälle. Tätä äänetöntä suojaa ei huomaa nukkuessa. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Kätevä huppusuoja

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Ruorimerkki -tuote on laivavarustedirektiivin vaatimustenmukainen ja sillä on MED IMO -sertifikaatti B+D moduulit. 0809-21 SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin IMO 2010 FTPC, Part 9

Kangas: Nesteenpitävä hygieniakangas 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Väri kerma.
Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali. Suojassa pintapuoli kankainen, väri valkoinen. Vuodetta vasten polyuretaanipinnoite, väri kerma. Suoja ei ole hiostava. Kangas hengittää ja läpäisee höyryä, mutta ei päästä pisaroita läpi.

Malli: Suojan molemmissa päissä ommeltuna patjan muotoon huput joihin sijauspatja pujotetaan. Suoja pysyy erinomaisesti sijauspatjan päällä eikä häiritse sijausta eikä nukkujaa. Suoja on hiljainen, hieman joustava ja huomaamaton. Suoja suojaa myös sijauspatjan reunat.

Valinta: Sopii 5 cm vahvan sijauspatjan päälle. Valmistamme suojan aina sijauspatjan tarkan paksuuden mukaan. Mikäli sijauspatjasi on 3-4 cm, ilmoita vahvuus meille tilauksen yhteydessä. Hinta on sama 3-5 cm vahvoissa suojissa, niin valmistamme suojan sinulle oikean paksuuden mukaan, jotta suoja istuisi mahdollisimman hyvin paikoilleen. Ilmoita meille tarkka paksuus mihin suoja tulee, viitaten tilaukseesi numeroon osoitteeseen vormu@vormu.fi tai lisää tieto Toimitukseen liittyviä lisätietoja kohtaan. Nesteenpitävä päällinen suojaa patjan pintaa ja reunoja erinomaisesti.

Huolto: Pesu 95°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kotimainen Allergiaystävällinen vuodesuoja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Sijauspatjat ja Liinavaatteet