Koristetyynynpäälinen Old Town Gates 45 x 45cm

23,00  (sis. alv 24%)

Old Town Gates -kaitaliinan kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman kauniista porteista. Osta itselle tai yllätä ystävä tällä ihanalla lahjalla. Tyyny on peruskokoa 45 x 45cm joten se sopii tavallisimpiin sisustyynyihin. Värivaihtoehdot harmaa tai pellava. Tuote on kotimainen.

Vanhan Rauman porttiaiheinen koristetyynynpäällinen

Kaunis kuviointi on saanut inspiraationsa Vanhan Rauman porteista. Portit ovat olennainen osa Vanhan Rauman kaupunkikuvaa, muistuttaen meitä entisaikojen kaupunkielämästä. Kuviointi suunniteltu yhteistyössä paikallisen taitelijan Art by Satuan kanssa:

Vanha Rauma on miljöönä satumaisen kaunis ja idyllinen puutalokaupunginosa, josta raumalaisena taiteilijana ammennan loputtomasti inspiraatiota teoksiini. Aina kävellessäni kotikaupunkini mukulakivisillä kaduilla, katseeni hakeutuu erityisesti Vanhan Rauman porttien runsaisiin yksityiskohtiin ja rohkean persoonalliseen muotokieleen. Olenkin omissa piirroksissani halunnut kunnioittaa kunkin portin yksilöllisiä tyylipiirteitä ja korostaa yksityiskohtien ajatonta kauneutta. Toivon, että taiteestani välittyy kotikaupunkirakkaus ja kunnioitus historiallista kaupunginosaa kohtaan.

Satu Osmonen / Art by Satua

Tuotekuvaus: Koristetyynynpäällinen kokoa 45 x 45cm. Värivaihtoehdot harmaa tai pellava.

Huomaathan että sisustyyny tulee ostaa erikseen. Valitse tyynyn kooksi joko 45x45cm tai mikäli haluat tyynyn joka näyttää erittäin muhkealta, valitse sisustyyny 50x50cm.

Kangas: Kestävä 100 % puuvilla, jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan ja kangas ei nyppyynny. Lankaluku (TC) laadukas 143. Kangas Öko-Tex® Standardin 100 mukainen. Kankaan alkuperämaa Latvia.

Kankaalla Old Town Gates – porttiaiheinen printti.

Huolto: Pesu sallittu 60 °C, väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Valmistusmaa: Suomi

Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia. Kysy lisää vormu@vormu.fi