Peitto Uniquu, Kolme eri pituuttaa

83,80 120,60  (sis. alv 24%)

Tätä klassikkopeittoa on ollut valmistettu jo onnistuneesti lukuisten vuosien ajan. Peiton pölyttömyys ja pitkä käyttöikä on jo monien hyvien unien salaisuus. Peitossa sileäpintainen tiiviisti kudottu kangas joka kätkee sisälleen karstatun lämpimän mutta hengittävän ontelokuituvanun. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Pölyämätön sileäpintainen peitto

Tuotekuvaus Uniquu-Peitto

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista. Kts.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen 100 % polyesteri ontelokuituvanu.

Malli: Suosittu Allergiaystävällinen ja pölytön malli. Vanutikattu peite on kevyt ja pehmeä.

PEITON VALINTA;
Mikäli peittoa pestään useasti, kannattaa valita tiiviimpi tikkauskuvio, nimeltään HYKS. (HYKS sopii parhaiten sen vuoksi terveydenhuoltoon ja pesuloiden vuokrapeitteeksi). Tämä kuvio pitää vanun hyvin paikoillaan useassa pesussa. Tätä kuviota saatavana vain 200g / m²
Paksumpia peittoja 300g / m² ei tikata HYKS-kuviolla, koska peitteen tuntuma kärsii ja siitä tulee kova ja jäykkä.

Aalto-tikkauskuvio antaa peitteelle ylellisyyttä, pehmeyttä ja muhkeutta. Tämä kuvio on suosituin hotelli- sekä kotikäytössä. Suosituin peitteen vahvuus on 200g/ m². Paksumpaa 300g/ m² on suositumpi talvipeitteenä. Superlämmin peite on vahvuudelta 500g/ m². Tätä paksuutta valmistetaan vain valkoisena.

Mikäli vertaat samaa peitettä 200g/ m² HYKS ja Aalto-peittoa, ne ovat yhtä lämpimiä, saman vahvuisia, mutta niiden tuntuma on täysin erilainen.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi