Peitto Uniquu

27,00 47,60  (sis. alv 24%)

Tätä klassikkopeittoa on ollut valmistettu jo onnistuneesti lukuisten vuosien ajan. Peiton pölyttömyys ja pitkä käyttöikä on jo monien hyvien unien salaisuus. Peitossa sileäpintainen tiiviisti kudottu kangas joka kätkee sisälleen karstatun lämpimän mutta hengittävän ontelokuituvanun. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Pölyämätön sileäpintainen peitto

Tuotekuvaus Uniquu-Peitto

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista. Kts. Lopusta SFS-turvallisuusohjeet.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen 100 % polyesteri ontelokuituvanu.

Malli: Pienemmissä peitteessä täytteen määrä on 200g / m2. Isommissa saatavana myös 300g/m2. Pienimmässä peitteessä käytetään tikkauskuviota HYKS. Muissa HYKS tai Aalto.

Huolto: Pesusuositus 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Pese peite 1–2 kertaa vuodessa. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.
Kemiallinen pesu kielletty.

Peitteiden perässä joissa lukee SFS, on huomioitu EU-tason lasten nukkumaympäristön turvallisuusstandardi SFS-EN 16779-1:2018. Noudatamme standardia valmistamissamme vauvojen ja pienten lasten peitteissä sekä patjoissa. Standardilla tullaan ehkäisemään lasten kuristumis- ja tukehtumisriskiä, putoamis- ja kiinnijäämisriskiä sekä mahdollista vauvan kehon ylikuumenemista. Standardi määrittelee 0–3 -vuotiaiden vauvojen ja lasten pinnasängyissä ja vastaavassa käytettävien (esim. kehdoissa) peittojen tuoteturvallisuusvaatimukset.

Muutoksilla tuemme pienten lasten turvallista ja hyvää unta. Tuotteemme on myös turvallisuustestattu lämpöarvoilta. Vauvojen ja pienten lasten Uniquu-peitteet ovat lämpöarvoltaan alle vaadittavan raja-arvon 4 Tog. Tämän peite on alle 3,72 Tog. Standardin myötä opastamme tuotteen käytössä entistä enemmän. Panostamme kattavampiin käyttösuosituksiin, varoituksiin ja muihin lisäyksiin tuotemerkinnöissä. Tuoteohjeistukset sisältävät myös asusuositukset peitteen kanssa käytettäväksi. Lisäykset tulevat näkymään tuote-etiketeissä, tuotepakkauksissa, tuoteohjeissa ja kaikissa tuotetiedoissa sekä on nähtävänä nettisivuillamme.

HUOM Valitse peitteen koko sopivaksi vuoteeseen niin, että peitteen pituus on vuoteen pituutta lyhempi. Peite 70*100 soveltuu vuoteisiin 100-110*60 ja 120*60. Peite 80*120 soveltuu vuoteeseen 120*60

Peite 115*150 / 300g m² talvipeitepaksuus ja 115*155 / 300g m² talvipeitepaksuus soveltuva juniorivuoteisiin, eikä niiltä vaadita enää lämpöarvoa alle 4 Tog. Standardin mukaisten tuotteiden tuloa markkinoille seuraavat esimerkiksi tuoteturvallisuusviranomaiset, Suomessa Tukes.

Huom! Standardi kieltää lastenpeitteiden kemiallisen pesun.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi