Peitto Vigne microkuitu, 150×200

59,20 64,30  (sis. alv 24%)

Tämä tuote on muita peittojamme pehmeämpi vaihtoehto. Kankaan ohut pinta ja karstattu ontelokuituvanu yhdessä tekee peitosta unelman pehmeän ja kevyen tuntuisen. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Pehmeämpi vaihtoehto

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista.

Kangas: Ohut ja pehmeä valkoinen 100% pes mikrokuitukangas.
Kankaan pinnalla hentoa valkoista pisarakuviota

Täyte: Allergiaystävällinen 100 % polyesteri ontelokuituvanu.

Malli: Peitto on uskomattoman kevyt, hengittävä ja pehmeä.

PEITON VALINTA;
Aalto-tikkauskuvio antaa peitteelle ylellisyyttä, pehmeyttä ja muhkeutta. Tämä kuvio on suosituin hotelli- sekä kotikäytössä. Suosituin peitteen vahvuus on 200g/ m². Paksumpaa 300g/ m² on suositumpi talvipeitteenä. Superlämmin peite on vahvuudelta 500g/ m²

Huolto: Pesusuositus 40° C. Voidaan myös pestä 60°C, mutta mikrokuidun ominaisuuteen kuuluu kuvion haalistuminen, joten pisarakuvio kuluu nopeammin 60°C:n pesussa. Pese peite 1–2 kertaa vuodessa. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi