Tuplapeitto Uniquu, 230×200

138,60 153,80  (sis. alv 24%)

Nukutko paremmin kaverin kanssa saman peiton alla? Tässä hyvä ratkaisu. Uniquu-Tuplapeittoa on valmistettu jo onnistuneesti lukuisten vuosien ajan. Peiton pölyttömyys ja pitkä käyttöikä on jo monien hyvien unien salaisuus. Peitossa sileäpintainen tiiviisti kudottu kangas joka kätkee sisälleen karstatun lämpimän mutta hengittävän ontelokuituvanun. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Tuplapeitto parivuoteeseen

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes.

Täyte: Allergiaystävällinen 100 % polyesteri ontelokuituvanu.

Malli: Suosittu Allergiaystävällinen ja pölytön malli. Vanutikattu peite on kevyt ja pehmeä.

PEITON VALINTA;
Parivuoteen peiton pituus 200 cm ja leveys 230 cm. Peittoon sopii pussilakanat kooltaan; leveys 230-240 x pituus 210-240. Aalto-tikkauskuvio antaa peitteelle ylellisyyttä, pehmeyttä ja muhkeutta. Tämä kuvio on suosituin hotelli- sekä kotikäytössä. Suosituin peitteen vahvuus on 200g/ m². Paksumpaa 300g/ m² on suositumpi talvipeitteenä. Superlämmin peite on vahvuudelta 500g/ m²

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi