Sijauspatja No 4 Vesisänky koot

169,80 186,00  (sis. alv 24%)

Tuote on kiertotaloustuote, jonka päällisen sisällä on käytettyä karstattua vanua. Malli on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Tätä mallia saa myös muissa kokoluokissa kuin vain vesisänkykoot. Malli sopii siis myös hyvin normaaliin vuoteeseen, varavuoteisiin (voi säilyttää pienessä tilassa), lapsille, nuorille ja pehmentämään tavallisen patjan pintaa.

Vesisänkypetari

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: Karstattua polyesterivanua / 450g /m² (kiertotaloustuote)

Malli: Sijauspatjan reunat on kantattu ympäri leveällä kantilla. Kulmissa on kuminauhat petaamista varten. Paksuus n 2 cm.

Valinta: Suosittu malli lasten vuoteissa ja vieraskäytössä. Helppo säilyttää, huoltaa ja pestä kokonaan koneessa. Helpottaa myös vuoteen petausta.

Huolto: Pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuosittele sijauspatja kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kiertotalous: Kiertotalous on meille tärkeää! Olemme omalta osaltamme mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen.
Näin pienennämme omalta osaltamme hiilijalanjälkeä siltä osin, miten se on mahdollista uuden tuotteen kohdalla. Ole sinäkin mukana hyvän asian puolesta, arvosta ympärillä olevaa luontoa ja pienennä hiilijalanjälkeä valitsemalla kiertotaloustuotteemme.

Kts. Kauppa / Vuodesuojat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen patja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi