Moottorisängyn tuplasijauspatja No 1, 8 cm vahva (halkiolla)

454,20 496,20  (sis. alv 24%)

Tuote on kiertotaloustuote, jonka päällisen sisällä on käytettyä karstattua vanua. Malli on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Pehmeä ja riittävän napakka vaahtomuovilaatu on sopiva pehmentämään patjan pintaa. Vaahdon pinnan uritus auttaa petaria taipumaan kuolettamatta patjaa nopeasti ja pehmentää samalla petarin pintaa. Tämä on tuote joka on saanut paljon kiitosta napakkuutensa ansiosta.

Kuvaus

Hahlollinen Uniquu-Moottorisängyn tuplapetari, korkeus 8 cm

Tuotekuvaus Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Pehmeä ja joustava 100% polyesteri neulos

Täyte: Tikatussa päällisessä täyte on karstattua polyesterivanua (kiertotaloustuote). Sisällä vaahtomuovin 23 kg /m ³ pinta on uritettu. Soveltuu sijauspatjoihin.

Malli: Parisängyn sijauspatjassa on halkion puolessa välissä. Sijauspatjan ylä-osa on halkaistu kahteen osaan. Näin vuodetta voi nostella ilman häiritsemättä vieressä nukkujaa. Sijauspatjan päällinen on pehmeää neulosta. Päällinen on vanutikattu ja siinä on pitkä vetoketju päällisen huoltoa varten. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua.

Tikattu päällinen on irrotettavissa vetoketjulla. 8 cm vahvassa sijauspatjassa vetoketju kolmella sivulla. Sijauspatjan sisällä on molemmin puolin uritettu vaahtomuovi, jonka ansiosta sijauspatja taipuu hyvin. Uritus antaa vaahdolle pidemmän käyttö-iän, koska se taipuu hyvin, eikä rasitu jatkuvasta taivuttelusta niin nopeasti kuin sileä vaahto. Uritus antaa myös pintapehmeyttä ja antaa molemmin puolin uritettuna mukavaa ilmavuutta ja joustoa sijauspatjaan.

Huolto: Päällisen pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuosittele sijauspatjan päällinen kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kiertotalous: Kiertotalous on meille tärkeää! Olemme omalta osaltamme mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen.
Näin pienennämme omalta osaltamme hiilijalanjälkeä siltä osin, miten se on mahdollista uuden tuotteen kohdalla. Ole sinäkin mukana hyvän asian puolesta, arvosta ympärillä olevaa luontoa ja pienennä hiilijalanjälkeä valitsemalla kiertotaloustuotteemme.

Kts. Kauppa / Vuodesuojat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen sijauspatja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.