Sijauspatja No 1, Paksuus 3 cm

125,30 252,30  (sis. alv 24%)

Tuote on kiertotaloustuote, jonka päällisen sisällä on käytettyä karstattua vanua. Malli on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Vaahdon pinta on sileä. malli sopii nuorten vuoteeseen. Riittävän napakka petaamiseen. Ohuen 3 cm vahvan petarin läpi tuntuu paremmin patjan kovuus.

 

Uniquu-Sijauspatja No1, Vaahtomuovipetari

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: Tikatussa päällisessä täyte on karstattua polyesterivanua (kiertotaloustuote). Sisällä vaahtomuovia 23 kg /m ³ Soveltuu sijauspatjoihin

Malli: Tikattu päällinen irrotettavissa vetoketjulla. Reunat on kantattu ympäri leveällä kantilla. 3 cm vahvassa sijauspatjassa yksi kanttaus reunassa.

Huolto: Päällisen pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuosittele sijauspatjan päällinen kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kiertotalous: Kiertotalous on meille tärkeää! Olemme omalta osaltamme mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen.
Näin pienennämme omalta osaltamme hiilijalanjälkeä siltä osin, miten se on mahdollista uuden tuotteen kohdalla. Ole sinäkin mukana hyvän asian puolesta, arvosta ympärillä olevaa luontoa ja pienennä hiilijalanjälkeä valitsemalla kiertotaloustuotteemme.

Kts. Kauppa / Vuodesuojat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen sijauspatja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.