Painopeitto 100×145

172,00 196,00  (sis. alv 24%)

Oikean painoinen peitto rauhoittaa lapsen ja antaa virikkeellisen päivän jälkeen lapselle turvallisen olon nukahtaa peiton syleilyyn.

Kuvaus

Peitto rauhoittumiseen

Tuotekuvaus Painopeitto

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes tikattu sidotulla vanulla.

Täyte: Elintarvikehyväksyttyä tasakokoista polypropeeni-raetta. Rakeet on testattu korkeassa lämpötilassa ja niistä ei siirry mitään aineita korkeammassa lämmössäkään. Peitettä saatavana myös paloturvallisista materiaaleista. Kysy lisää vormu@vormu.fi

Malli: Peitteen kankaan alla on ohut vanukerros. Peite on tikattu tasakokoisiin ruutuihin. Lokerot täytetty tasaisesti samanpainoisiksi ruuduiksi.

Painopeite sopii kaiken ikäisille. Peite vapauttaa kehon omia serotiini hormoneja, jotka taas rauhoittaa, ja luo turvallisen olon. Syvätunnon kautta hellästi hyväilevä peite auttaa onnellisuushormooni seratoniinin aktivoitumiseen. Nukahtamisesta ja rentoutumisesta tulee helpompaa. Turha kääntyily ja kuorsaus vuoteessa vähenee. Tunnet olosi rennoksi, nukahdat helpommin ja olet aamulla selkeästi valppaampi. Peitteen miellyttävän painon ansiosta se lievittää huomattavasti ylivilkkautta, levottomuutta, pelko- ja stressi-tiloja. Peitteestä on myös erityisesti apua lapsiperheille, päiväkodeille, kouluille, vammais- ja vanhus-työssä. Peitettä on hyvä kokeilla mm. henkilöille joilla on reumakipuja, autismia, aspergerin oireyhtymä, neurologisia oireita, levottomat jalat tai ADHD oireita. Peite sopii myös hyvin tuntoyliherkän lapsen päiväunille ja nukkumaan rauhoittumiseen. Painopeiton alla voi päivän jälkeen lukea vaikka kirjaa, joka jäsentää ja rauhoittaa aktiivisen päivän jälkeen.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Huomathan että peite kannattaa suojata pussilakanalla ja yhtenäinen peite pesettää pesulassa, painoon sopivassa pesukoneessa.

PEITTEEN VALINTA / PAINOSUOSITUS;
100*145/3 kg 25-35 kg
100*145/4 kg 35-45 kg
100*145/5 kg 45-55 kg

HUOM! Älä käytä liian painavaa peitettä painoosi nähden. Suositus on n 10 % omasta painosta tai lääkärin / terapeutin ohjeistuksen mukainen paino. Lasten käytössä olevan peitteen tulee olla käyttäjäänsä nähden oikean painoinen niin, että lapsi pystyy sen itse siirtämään pois päältään. Lapsilla on hyvä käyttää peitettä valvotusti nukahtamisen apuvälineenä ja nukahtamisen jälkeen vaihtaa peite normaaliin.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.