Aikuisten Painopeitto Uniquu, 145×200

303,00 379,00  (sis. alv 24%)

Oikean painoinen peitto rauhoittaa sinut syvään uneen, ja heräät virkeänä uuteen päivään. Tämän peiton alle on hyvä ja  turvallinen olon nukahtaa. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formaldehydijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Lasten painopeitot

Rauhoittava painopeitto

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standard 100 -mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes tikattu sidotulla vanulla.

Täyte: Elintarvikehyväksyttyä tasakokoista polypropeeni-raetta. Rakeet on testattu korkeassa lämpötilassa ja niistä ei siirry mitään aineita korkeammassa lämmössäkään. Peitettä saatavana myös paloturvallisista materiaaleista. Kysy lisää vormu@vormu.fi

Malli: Peitteen kankaan alla on molemmin puolin ohut vanukerros. Peite on tikattu tasakokoisiin ruutuihin. Taskut on täytetty tasaisesti samanpainoisiksi ruuduiksi.

PEITON VALINTA;
Painopeite sopii kaiken ikäisille. Peite vapauttaa kehon omia serotoniini hormoneja, jotka rauhoittavat ja luovat turvallisen olon. Syvätunnon kautta hellästi hyväilevä peitto auttaa onnellisuushormoni serotoniinin aktivoitumiseen tehden nukahtamisesta ja rentoutumisesta helpompaa. Turha kääntyily ja kuorsaus vuoteessa vähenee. Tunnet olosi rennoksi, nukahdat helpommin ja olet aamulla selkeästi valppaampi.

Peiton miellyttävän paino  lievittää huomattavasti ylivilkkautta, levottomuutta, pelko- ja stressi-tiloja. Peitosta on myös erityisesti apua lapsiperheille, päiväkodeille, kouluille, vammais- ja vanhus-työssä. Peittoa on hyvä kokeilla mm. henkilöille joilla on reumakipuja, autismin kirjon oireita, neurologisia oireita, levottomat jalat tai ADHD oireita. Peitto sopii myös hyvin tuntoyliherkän lapsen päiväunille ja nukkumaan rauhoittumiseen. Painopeiton alla voi päivän jälkeen lukea vaikka kirjaa, joka jäsentää ja rauhoittaa aktiivisen päivän jälkeen.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Huomathan että peite kannattaa suojata pussilakanalla ja yhtenäinen peite pesettää pesulassa, painoon sopivassa pesukoneessa.

PEITON PAINOSUOSITUKSET;
145*202/4 kg nukkujille joiden paino on 35-45 kg
145*202/5 kg nukkujille joiden paino on 45-55 kg
145*202/6 kg nukkujille joiden paino on 55-65 kg
145*202/7 kg nukkujille joiden paino on 65- 75 kg
145*202/8 kg nukkujille joiden paino on 75-85 kg
145*202/9 kg nukkujille joiden paino on 85-95 kg
145*202/10 kg nukkujille joiden paino on 95-105 kg

HUOM! Älä käytä liian painavaa peittoa painoosi nähden. Suositus on n 10 % omasta painosta tai lääkärin / terapeutin ohjeistuksen mukainen paino.

LASTEN PAINOPEITOT  löydät tästä linkistä

Katso myös painopeittoon sopivat liinavaatteet

Kotimainen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.