Tuplapeitto Vigne mikrokuitu, 230×200

125,00 138,60  (sis. alv 24%)

Nukutko paremmin kaverin kanssa saman peiton alla?  Tämä tuote on muita peittojamme pehmeämpi vaihtoehto. Kankaan ohut pinta ja karstattu ontelokuituvanu yhdessä tekee peitosta unelman pehmeän ja kevyen tuntuisen. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Pehmeämpi vaihtoehto parivuoteeseen

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista.

Kangas: Ohut ja pehmeä valkoinen 100% pes mikrokuitukangas.
Kankaan pinnalla hentoa valkoista pisarakuviota

Täyte: Allergiaystävällinen 100 % polyesteri ontelokuituvanu.

Malli: Peitto on uskomattoman kevyt, hengittävä ja pehmeä.

PEITON VALINTA;
Parivuoteen peiton pituus 200 cm ja leveys 230 cm. Peittoon sopii pussilakanat kooltaan; leveys 230-240 x pituus 210-240. Aalto-tikkauskuvio antaa peitteelle ylellisyyttä, pehmeyttä ja muhkeutta. Tämä kuvio on suosituin hotelli- sekä kotikäytössä. Suosituin peitteen vahvuus on 200g/ m². Paksumpaa 300g/ m² on suositumpi talvipeitteenä.

Huolto: Pesusuositus 40° C. Voidaan myös pestä 60°C, mutta mikrokuidun ominaisuuteen kuuluu kuvion haalistuminen, joten pisarakuvio kuluu nopeammin 60°C:n pesussa. Pese peite 1–2 kertaa vuodessa. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi