Tupla Kesäpeitto 230×200/80g/m²

89,20  (sis. alv 24%)

Oletko kuumaverinen ja nukut siksi huonosti ? Tuplapeiton alla on yleensä kaverin vierellä kaksin verroin kuumempaa. Liian kuuma peitto aiheuttaa levottomuutta ja katkonaisen unen. Tämä peitto saattaa ratkaista ongelman, varsinkin kesähelteillä. Häiriintymätön uni kuuluu meille kaikille.

Kesäksi ja kuumaveriselle nukkujalle parivuoteeseen

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista.

Kangas: Ohut ja pehmeä valkoinen 100% pes mikrokuitukangas.
Kankaan pinnalla hentoa valkoista pisarakuviota

Täyte: 100 % sidottu polyesterivanu 80g/m².

Malli: Parivuoteen peiton pituus 200 cm ja leveys 230 cm. Peitto on erittäin kevyt ja ohut. Peittoon sopii pussilakanat kooltaan; leveys 230-240 x pituus 210-240. Peiton tikkauskuvio on suora.

Huolto: Pesusuositus 40° C. Voidaan myös pestä 60°C, mutta mikrokuidun ominaisuuteen kuuluu kuvion haalistuminen, joten pisarakuvio kuluu nopeammin 60°C:n pesussa. Pese peite 1–2 kertaa vuodessa. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä.
Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Saatavilla myös yhden hengen peittona sekä LASTEN kokoisena

Katso myös liinavaatteemme

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi