Vaahtomuovirouhetta

5,00 17,50  (sis. alv 24%)

Tämä kiertotaloustuote sopii erinomaisesti täytemateriaaliksi pehmoleluihin, lattiatyynyihin, sohvatyynyihin jne. Vaahtomuovi jaksaa palautua aina uudelleen ja uudelleen painon alta entisiin mittoihinsa ja on näin ollen se on pitkäikäinen ja kestävä valinta. Vaahtomuovirouhe on rouhittu tuotannosta jäävästä hukkamateriaalista, joten se on kiertotaloustuotteena vastuullinen hankinta.

Kuvaus

Täytemateriaali

Tuotekuvaus. Vaahtomuovi on Öko-Tex® Standardin 100 mukainen. Väri pääsääntöisesti vaaleaa. Tehtaallamme rouhittua sekalaista vaahtomuovirouhetta 1/2 kg pusseissa. Sopii esim selkänojien sisään, lattiatyynyjen täytteeksi jne. (Kiertotaloustuote).

CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.