Vaahtomuovi E30, 80*200

66,30 165,60  (sis. alv 24%)

Vaahtomuovi E30 soveltuu hyvin aikuisille, yli 60kg painoisille, tukevasta patjasta pitäville sekä istuimiin. Valitse vetolaatikosta oikea paksuus. Vaahtomuovit leikataan Raumalla omalla tehtaallamme. Pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia sekä muotoon leikkuuta tarvittaessa. Kysy lisää vormu@vormu.fi

Jämäkkä vaahtomuovilaatu

Tuotekuvaus Vaahtomuovi on Öko-Tex® Standardin 100 mukainen.

CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.