Pussilakana Pitsi

68,00  (sis. alv 24%)

Kangas on kuin sen päällä olisi eri kokoisia pitsiliinoja. Rauhallinen kuviointi ja väritys tuudittaa sinut unten maailmaan. Laadukas puuvilla pitää hyvin värinsä ja on kestävä sekä vastuullinen hankinta. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Pitsikuosinen pussilakana

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Rauma aiheinen 100 % puuvilla. Kestävä puuvilla jossa värit pysyvät erinomaisesti paikoillaan. TC 143

Laatu: Laadukkaan lakanakankaan tunnistat lankaluvusta neliötuumalla, joka ilmoitetaan TC-lukuna.

Lyhenne TC = Thread count. Huomaa, että heikoimmissa ja edullisemmissa lakanoissa tämä TC-luku jää usein ilmoittamatta. Mikäli tietoa ei näy, kysy se rohkeasti ennen ostopäätöstä, varsinkin jos et pääse tunnustelemaan kangasta etukäteen.

Peruslakanakankaassa lankaluku on n 120. Tätä suurempi luku kertoo aina kankaan paremmasta laadusta. Mitä enemmän lankoja on loimen ja kuteen suuntaan neliötuumalla, sen parempi kangas on kyseessä.

TC:n ollessa yli 140 on kyseessä jo laadukas kangas. Yli 200 tarkoittaa perkaalia (percale), joka on erittäin hienoa ja ohutta lankaa. TC-luvun ollessa yli 300, kyseessä on harvinaisempi, hyvin korkea laatuinen perkaali.

Kankaan laadusta kertoo myös se, miten tiiviisti kangas on kudottu. Tiivis pinta hylkii pölyä ja se tuntuu iholle ihanan viileälle. Kankaan paino ei kerro laadusta niin paljon kuin lankamäärä. Painava kangas voi olla paksusta langasta ja löyhästi kudottua. Laadun tekee langan hienous ja lankamäärä.

Alkuperämaa: Latvia

Malli: Värit pysyvät erittäin hyvin kankaalla. Kangas ei nyppyynny. Pituudessa 210cm pohjassa pukemisaukko. Saumat kauniilla kapealla rullapäärmeellä.

Ohje: Pussilakana ei sisällä tyynyliinaa. Valitse tyynyliina erikseen valitsemalla oikea koko ja määrä tyynyliinoista.

Huolto: Pesu 60 °C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan.
Mankeloi silityskuivana.

Kotimainen ja Allergiaystävällinen. Liinavaatteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Tyynyliinat ja Aluslakanat.

Huom. Valitse erikseen tyynyliina / tyynyliinakoko tilaukseen