Patjansuoja, Nesteenpitävä patjapussimalli

72,70 90,40  (sis. alv 24%)

Nesteenpitävä ja hiostamaton patjan irtopäällinen. Kankaan Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Nesteenpitävä patjan irtopäällinen

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Ruorimerkki -tuote on laivavarustedirektiivin vaatimustenmukainen ja sillä on MED IMO -sertifikaatti B+D moduulit. 0809-21 SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin IMO 2010 FTPC, Part 9

Kangas: Nesteenpitävä vahvaa hygieniakangasta 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali. Suojassa pintapuoli pyyhittävää, väri maitokahvi. Suoja ei ole hiostava. Kangas hengittää ja läpäisee höyryä, mutta ei päästä pisaroita läpi.

Malli: Suoja ommeltu patjapussiksi. Sopii hyvin vahinkosuojaksi.

Valinta: Nesteenpitävä päällinen suojaa patjaa erinomaisesti.

Huolto: Pesu 95°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Päällisen voi pyyhkiä myös alkoholipitoisella pesuaineella tai laimennetulla kloorilla. Desifioinnin jälkeen pyyhi puhtaalla vedellä, jotta polyuretaanipinta ei vahingoitu vahvoista desifiointiainejäämistä.

Ohje: Kokomerkintä esim 60-80*100*5-10 tarkoittaa, että leveys 60:cm: stä – cm:stä 80:n cm:n, pituus 100 cm ja vahvuus 5:sta cm:stä – 10:n cm:n on sama hinta. Ilmoita meille tarkka patjan koko mihin suoja tulee, viitaten tilaukseesi numeroon osoitteeseen vormu@vormu.fi tai lisää tieto Toimitukseen liittyviä lisätietoja kohtaan.

Kotimainen Allergiaystävällinen vuodesuoja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Patjat, Sijauspatjat ja Liinavaatteet

HUOM! Etkö löytänyt oikeaa kokoa? Pyydä tarjous vormu@vormu.fi Ilmoita pituus, leveys ja paksuustoive