Patjansuoja, Nesteenpitävä kirjekuorimalli

49,80 53,50  (sis. alv 24%)

Nesteenpitävä ja hiostamaton suoja petarin tai patjan päälle. Tätä äänetöntä suojaa ei huomaa nukkuessa. Kankaan Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Kuvasta poiketen kankainen puoli päällä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Sijauspatjan ja patjansuoja, Nesteenpitävä alta auki kirjekuorimalli

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Ruorimerkki -tuote on laivavarustedirektiivin vaatimustenmukainen ja sillä on MED IMO -sertifikaatti B+D moduulit. 0809-21 SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin IMO 2010 FTPC, Part 9

Kangas: Nesteenpitävä vahvaa hygieniakangasta 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali. Suojassa pintapuoli pyyhittävää, väri maitokahvi. Suoja ei ole hiostava. Kangas hengittää ja läpäisee höyryä, mutta ei päästä pisaroita läpi.

Malli: Suoja ommeltu patjan muotoon niin, että alapuoli on auki. Suoja suojaa hyvin pinnan ja kaikki neljä reunaa. Sopii hyvin vahinkosuojaksi. Pienet koot valmistettu kangaspuoli päälle ja muovituspuoli alaspäin.

Valinta: Nesteenpitävä suoja suojaa patjan pintaa ja reunoja erinomaisesti.

Huolto: Pesu 95°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Päällisen voi pyyhkiä myös alkoholipitoisella pesuaineella tai laimennetulla kloorilla. Desifioinnin jälkeen pyyhi puhtaalla vedellä, jotta polyuretaanipinta ei vahingoitu vahvoista desifiointiainejäämistä.

Ohje: Kokomerkintä tarkoittaa, että hinta on sama patjan leveydessä 65 cm – 75 cm ja paksuudessa 5:stä cm:stä 8:n cm:n. Ilmoita meille tarkka patjan paksuus mihin suoja tulee, viitaten tilaukseesi numeroon osoitteeseen vormu@vormu.fi tai lisää tieto Toimitukseen liittyviä lisätietoja kohtaan.

Kotimainen Allergiaystävällinen vuodesuoja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Patjat. Sijauspatjat ja Liinavaatteet

HUOM! Etkö löytänyt oikeaa kokoa? Pyydä tarjous vormu@vormu.fi Ilmoita pituus, leveys ja paksuustoive