Kolmioistuin Argo 140 x 140 / 6000 g

159,00  (sis. alv 24%)

Tuote on kiertotaloustuote jossa käytetty vaahtomuovin hukkapaloja. Kestävä sekä vastuullinen hankinta. Sopii hyvin käytettäväksi mm toimintaterapiassa,  nuoristiloissa, kouluissa  jne

Kuvaus

Rouhetäytteinen lattia- / istuintyyny

Tuotekuvaus

Kangas: Harmaa Argo 100 % polyesteri.
Sisätyynyssä 100 % polypropeeni tikattuna 150g/m² vanulla

Täyte: Vaahtomuovirouhe (kiertotaloustuote)

Malli: Suuri säkkituolimainen kolmioistuintyyny on valmistettu irrotettavalla päällisellä. Tyyny on napakka mutta pehmeä tyyny istumiseen ja löhöilyyn. Jaksaa palautua kerta toisensa jälkeen muhkeaksi.

Huolto: Päällisen pesu 60°C. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Kotimainen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.

Kiertotalous: Kiertotalous on meille tärkeää! Olemme omalta osaltamme mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Kierrättämällä tuotannosta jäävää ylijäämää uusina tuotteina, pienennämme hiilijalanjälkeä siltä osin, miten se on mahdollista. Ole sinäkin mukana hyvän asian puolesta, arvosta ympärillä olevaa luontoa ja pienennä hiilijalanjälkeä valitsemalla kiertotaloustuotteemme.

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.