Mittatilaustyöt

Etkö löydä verkkokaupastamme sopivaa kokoa tuotteesta, jonka haluat? Ei hätää, valmistamme kaikkia tuotteita myös erikoiskoissa, mikäli standardikokoinen tuote ei ole sopiva. Esimerkiksi monen pitkän nukkujan varpaita saattaa palella liian lyhyen peiton kanssa. Meiltä saat haluamasi peiton juuri oikeassa koossa ja tarvittaessa siihen myös sopivat liinavaatteet. Verkkokaupasta löytyy erikoispitkiä peittoja 210 cm pitkänä, mutta mikäli tarvitset vieläkin pidemmän, tai kyseessä on joku muu tuote, olethan yhteydessä. Lähetä meille haluamasi tuotteen tiedot ja mitat, niin laskemme sinulle tarjouksen. Tuotteiden, joita et löydä kaupastamme, siirry kohtaan ”Mittatilaustöiden tilausohjeet”, joka löytyvät alempaa Tilaus-otsikon alla.

Venepatjat, asuntoauton ja asuntovaunun patjat ja sijauspatjat

Meiltä saat tilattua myös patjat ja sijauspatjat omilla mitoilla, vaikka tarvittaessa muotoon valmistettuna. Tarvitsemme vain mitat ja mielellään piirroksen, jotta voimme laskea tarjouksen. Voit myös hyödyntää sivustomme PDF-mallipiirroksia, jos löydät sieltä lähellä olevan mallin. Hinnoitteluun tarvitsemme tuotteen leveyden leveimmästä kohdasta, sekä pituuden pisimmästä kohdasta (vinomittoja ja keskikohdan mittoja emme tarvitse). Lisäksi haluamme tietää myös tuotteen paksuuden ja toiveen, mistä materiaalista tuote valmistetaan. Ilmoita myös, onko tuotteessa pyöristyksiä, viisteitä, koloja tai kaltevuuksia.
 
Patjamme valmistetaan normaalisti puuvillaisesta patjakankaasta. Mikäli patja halutaan verhoiltuna verhoilukankaista, löydät kangasvaihtoehdot sivuiltamme, jossa voit valita kangastoiveesi. Valmistamme tuotteita myös suoraan asiakkaan toimittamasta kankaasta, tai voimme myös tilata kangasta toiveenne mukaan esimerkiksi Eurokankaalta, Lauritzonilta, Orien Occidentilta tai Vallilasta. Valitse kangas heidän sivulta ja ilmoita tiedot meille tarjousta varten.
 
Sijauspatjat valmistetaan aina vakiopatjakankaastamme vanutikattuna.
 
Ennen tarjouspyynnön jättämistä, ilmoitathan myös haluamasi toimitustavan; nouto vai lähetys. Näin saat tarkemmin tietoosi lopullisen hinnan.
 
Huomaathan että voimme myös valmistaa mittatilauksena erikoiskokoisina muotoon-ommeltuja lakanoita ja vuodesuojia antamillasi mitoilla ja muodoilla. Usein veneiden ja matkailuajoneuvojen makuutiloissa on ahdasta ja työlästä pedata vuodetta, mutta näillä tuotteilla se onnistuu vaivattomasti. Petausta ei tarvitse olla kohentamassa aamuisin, vaan tuotteet pysyvät maniosti paikoillaan juuri oikeisiin mittoihin ja muotoihin valmistettuna. Lisää näistä myös tarjouspyyntö muun mukana.

Mittatilaustuotteet

Meillä on kokemusta monenlaisista mittatilaus tuotteista. Meiltä on saavana esimerkiksi seuraavia tuotteita:
 
–        Hoitotyyny
–        Huonekalusuoja
–        Istuinkoroke
–        Istuinpehmuste
–        Kalustesuoja
–        Keinutuolin pehmuste
–        Koiranpeti
–        Koristepäällinen
–        Laveripatja
–        Liinavaate
–        Patja
–        Patjan jatkopala 
–        Peitto
–        Penkin pehmuste
–        Puusohvan patja 
–        Puutarhakalustepehmuste
–        Rahi
–        Sijauspatja
–        Sohvapehmuste
–        Sohvatyyny
–        Suoja
–        Tikattu päiväpeite
–        Tukityyny
–        Tuolinpehmuste
–        Tyyny
–        Tyynyliina
–        Vaahtomuovi
–        Venepehmusteet
–        Verho
–        Verhoilu
–        Vuodesuoja

Etkö löytänyt mainintaa etsimästäsi tuotteesta? Ei hätää! Ota meihin yhteyttä ja pohditaan yhdessä voimmeko valmistaa sinulle tarvitsemasi tuotteen.