Asuntoauton, -vaunun tai veneen sijauspatja

Mittatilauspatjat ja -sijauspatjat

Meiltä saat tilattua patjat ja sijauspatjat omilla mitoilla ja muotoon valmistettuna.

Tarjouspyynnön ohje

 • Valitse sijauspatjamalli.
 • Hintapyyntöä varten valitse PDF-piirroksista lähinnä oleva malli. Merkitse piirrokseen oikeat mitat.
  • Arviota varten tarvitsemme aina tuotteen pisimmän ja leveimmän mitan. Vinomittoja ja keskikohdan mittoja emme tarvitse.
  • Ilmoita patjan paksuustoive.
  • Kuvaa ja palauta piirros meille sähköpostitse osoitteeseen vormu@vormu.fi
 • Jos kyseessä sijauspatja, ilmoita haluamasi mallinnumero.

Lue tarkemmat lisätiedot alta.

Kuvaus

Sijauspatjakangas

Vanutikattu sijauspatjakangas on aina beigevalkoruutuista 100 % esikutistettu puuvillakangas. Täyte on karstattua polyesterivanua. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo.

Sijauspatjan täyte

Osallistumme kiertotalouteen. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen (kiertotaloustuote).

Sijauspatjamallit

 • Sijauspatja No1 on vaahtomuovi sisuksellinen sijauspatja. Sisällä malleissa No1 vaahtomuovia 23 kg /m ³ Soveltuu sijauspatjoihin. Paksuudet 3 cm, 5 cm tai 8 cm. Reunat on kantattu 26 mm leveällä kantilla. Sijauspatjan päällinen tikattu ohuella vanulla ja on irrotettavissa pesuun.
 • Sijauspatja No3 on kokonaan vanutikattu 650g/m² vanulla oleva sijauspatja. Paksuus n 3-4 cm. Reunat on kantattu 26 mm leveällä kantilla. Sijauspatjassa on mallista riippuen kulmissa kuminauhat joiden avulla
  sijauspatja saadaan kiinnitettyä patjan päälle.
 • Sijauspatja No4 on kokonaan vanutikattu 450g/m² vanulla oleva sijauspatja. Paksuus n 2 cm. Reunat on kantattu 26 mm leveällä kantilla. Sijauspatjassa on mallista riippuen kulmissa kuminauhat joiden avulla
  sijauspatja saadaan kiinnitettyä patjan päälle.

HUOM!

Vuoteissa, jossa ei ole alapohjassa tuuletusta, suosittelemme ilmavaa pehmusteverkkoa patjan alle. Patjan alusverkkoa kannattaa käyttää mm venepehmusteiden alla, missä vuoteen pohja ei ole tuulettuva. Verkon voi laittaa patjapussin sisään vaahtomuovin alle tai koko patjan alle irrallisena, joka helpoin tapa käyttää alusverkkoa. Materiaali on 100 % polyesteriä. Käyttämämme laatu 9,5 mm vahvaa. Kankaan leveys 210 cm Vahvuus 550-625g/m². Mikäli haluat patjan alle erillisen tai vaahtomuovin alle patjan sisään ilmanvaihtoa parantavan verkon, ilmoita myös siitä tarjouspyynnössäsi. Verkon hinta 65 € / m. Verkkoa voi ostaa verkkokaupastamme.

Mallipohjat