Pihlas Luxus tyynyliina

18,10 22,10  (sis. alv 24%)

Tähän todelliseen unelma-laatuun olet saattanut tutustua jo viiden ***** Pihlas Resortissa ? Valmistimme tänne luxus resorttiin liinavaatteet tästä kasvisilkiksi kuvaillusta kankaasta. Kangas on silkkimäisen sileäpintainen ja erittäin tiiviisti kudottu kangas, joka tuntuu ihanan ylelliselle ja viileälle ihoa vasten. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille. Nyppyyntymättömän ja laadukkaan kankaan päälle on mukava painaa pää ja nukahtaa rauhalliseen uneen. Kyseessä todellinen luxus-tuote.

Luxus tyynyliina perkaali

Tuotekuvaus; Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Ympäristöystävällinen, tiivis ja pölytön 50 % puuvilla / 50 % Lyocell. Kudottu erittäin hienosta langasta. Kankaalla on pehmeä käsituntuma ja hieno kudos tekevät siitä yhden hienoimmista kankaista valikoimissamme. TC 330

Mitä on Lyocell ? Se on superpehmeää ja erittäin hengittävää muuntokuitu. Lyocell, eli Tensell on valmistettu selluloosasta, joka on erittäin hengittävä, kosteutta imevä ja super pehmeä kuitu. Kankaalla on kiiltävä silkkimäinen ulkonäkö. Kun se sekoitetaan puuvillan kanssa, saadaan vahva ja kestävä kangas, josta käytetään myös nimitystä kasvisilkki.

Laatu: Laadukkaan lakanakankaan tunnistat lankaluvusta neliötuumalla, joka ilmoitetaan TC-lukuna.

Lyhenne TC = Thread count. Huomaa, että heikoimmissa ja edullisemmissa lakanoissa tämä TC-luku jää usein ilmoittamatta. Mikäli tietoa ei näy, kysy se rohkeasti ennen ostopäätöstä, varsinkin jos et pääse tunnustelemaan kangasta etukäteen.

Peruslakanakankaassa lankaluku on n 120. Tätä suurempi luku kertoo aina kankaan paremmasta laadusta. Mitä enemmän lankoja on loimen ja kuteen suuntaan neliötuumalla, sen parempi kangas on kyseessä. TC:n ollessa yli 140 on kyseessä jo laadukas kangas.

Yli 200 tarkoittaa perkaalia (percale), joka on erittäin hienoa ja ohutta lankaa. TC-luvun ollessa yli 300, kyseessä on harvinaisempi hyvin korkea laatuinen perkaali.

Kankaan laadusta kertoo myös se, miten tiiviisti kangas on kudottu. Tiivis pinta hylkii pölyä ja se tuntuu iholle ihanan viileälle. Kankaan paino ei kerro laadusta niin paljon kuin lankamäärä. Painava kangas voi olla paksusta langasta ja löyhästi kudottua. Laadun tekee langan hienous ja lankamäärä.

Alkuperämaa: Ranska

Malli: Tyynyliina läppämalli. Saumat kauniilla kapealla rullapäärmeellä.

Huolto: Pesu 60 °C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan.

Mankeloi silityskuivana.

Kotimainen ja Allergiaystävällinen. Liinavaatteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.

Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Aluslakanat.