Nesteenpitävä Sijauspatja No 4

52,40 53,70  (sis. alv 24%)

Mukava petari jonka pohjassa on nestesuojattu kangas. Kätevä mm. perheen pienimmille kuivaksi opettelun ajalle. Toimii normaalin petarin tavoin samalla suojaten alla olevaa patjaa isommilta vahingoilta.

Uniquu-Sijauspatja No 4 jossa nestesuojus pohjassa

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Ruorimerkki -tuote on laivavarustedirektiivin vaatimustenmukainen ja sillä on MED IMO -sertifikaatti B+D moduulit. 0809-21 SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin IMO 2010 FTPC, Part 9

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo.

Alla: Nesteenpitävä hygieniakangas 100% polyesteri polyuretaanipinnoitteella. Väri maitokahvi.
Kangas on antibakteerinen. Home- ja sienisuojattu materiaali.

Täyte: Karstattua polyesterivanua / 450g /m²

Malli: Sijauspatjan alle on kiinnitetty nesteenpitävä kangaskerros. Reunat on kantattu ympäri leveällä kantilla. Kulmissa on kuminauhat petaamista varten.

Osallistumme kiertotalouteen. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen.

Huolto: Päällisen pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Kotimainen Allergiaystävällinen sijauspatja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.

HUOM! Etkö löytänyt oikeaa kokoa? Pyydä tarjous vormu@vormu.fi Ilmoita pituus- ja leveystoive