Kupla

139,00  (sis. alv 24%)

Tuote on kiertotaloustuote jossa käytetty vaahtomuovin hukkapaloja. Kestävä sekä vastuullinen hankinta. Soveltuu myös toimintaterapian tarpeisiin.

Vaahtomuovilelu

Tuotekuvaus Vaahtomuovilelu Kupla

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia

Kangas: 50% puuvillaa / 50 % polyesteri. Vahva työvaatekangas jossa vettä ja likaahylkivyyskäsittely

Täyte: Vaahtomuovia (kiertotaloustuote)

Malli: Lasten pomppulelu. Koko; Pituus 57 cm x leveys 27 cm x istumakorkeus 30 cm. Valmistettu puhtaasta, tuotannosta jäävästä ylijäämävaahtomuovista. Tällä valinnalla annat vaahtomuovituotteelle mahdollisuuden toiseen elämään ja pienennät osaltasi hiilijalanjälkeä. Tuotteen käyttöikä “Isältä – Pojalle”. Ekologinen valinta! Kestävä tuote “ammattikäyttöön” päiväkoteihin ja aktiivisille lapsille.

Huolto: Päällisen pesu 60°C. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Silitys yhdellä tähdellä.

Kotimainen Allergiaystävällinen tuote. Valmistettu Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.