Kirjekuori aluslakana

32,90 66,10  (sis. alv 24%)

Muotoon ommeltu valkoinen aluslakana, joka pysyy erinomaisesti paikallaan ommeltujen kulmien ansiosta. Useita kokoja saatavilla sängyn leveyksiin 80-180cm joko 5 tai 10cm paksulle sijauspatjalle. Kangas on Öko-Tex® standardoitu. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kirjekuori mallinen aluslakana

Tuotekuvaus: Muotoon ommeltu valkoinen aluslakana, joka pysyy erinomaisesti paikallaan. Useita kokoja; saatavilla sängyn leveyksiin 80-180cm joko 5 tai 10cm paksulle sijauspatjalle.

Kangas: 70 % puuvilla / 30 % polyesteri. Laadukas erittäin kestävä ja tiiviisti kudottu kangas. TC 186. Kankaan alkuperämaa Ranska. Kangas Öko-Tex® sertifioitu. Väri valkoinen. Kestävä kangas joka ei nyppyynny.

Malli: Malli ommeltu sijauspatjan muotoon. Lakana pohjasta auki (mallissa ei ole kuminauhaa pohjassa). Istuu täydellisesti eikä sijauspatjan alle jää häiritsevästi turhaa kangasta. Olemme kehitelleet tämän mallin ensimmäisenä ja meillä on siitä jo vuosien kokemus.

Ohje: Hinnat ovat samat paksuuksille 5-10 cm. Mikäli tarvittavaa kokoa ei löydy listalta, ota yhteyttä vormu@vormu.fi

Huolto: Pesu 60 °C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Mankeloi silityskuivana.

Valmistusmaa: Suomi

Kotimainen ja Allergiaystävällinen. Liinavaatteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Sijauspatjat, Patjat, Tyynyliinat ja Pussilakanat