Kirjekuori aluslakana

32,90 66,10  (sis. alv 24%)

Tiivis ja sileäpintainen nyppyyntymätön kangas on laadukas, pölyämätön, kestävä sekä vastuullinen hankinta. Tuntuu mukavan viileälle ihoa vasten. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kuvaus

Sileäpintainen alta auki oleva aluslakana

Sileäpintainen ja tiiviisti kudottu kangas tuntuu ihanalle ja hiukan viileälle paljasta ihoa vasten. Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille. Nyppyyntymättömän ja laadukkaan lakanan päällä on mukava nukahtaa rauhalliseen uneen.

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 70 % puuvilla / 30 % polyesteri. Laadukas erittäin kestävä ja tiiviisti kudottu kangas. TC 186

Laatu: Laadukkaan lakanakankaan tunnistat lankaluvusta neliötuumalla, joka ilmoitetaan TC-lukuna.

Lyhenne TC = Thread count. Huomaa, että heikoimmissa ja edullisemmissa lakanoissa tämä TC-luku jää usein ilmoittamatta. Mikäli tietoa ei näy, kysy se rohkeasti ennen ostopäätöstä, varsinkin jos et pääse tunnustelemaan kangasta etukäteen.

Peruslakanakankassa lankaluku on n 120. Tätä suurempi luku kertoo aina kankaan paremmasta laadusta. Mitä enemmän lankoja on loimen ja kuteen suuntaan neliötuumalla, sen parempi kangas on kyseessä.

TC:n ollessa yli 140 on kyseessä jo laadukas kangas. Yli 200 tarkoittaa perkaalia (percale), joka on erittäin hienoa ja ohutta lankaa. TC-luvun ollessa yli 300, kyseessä on harvinaisempi, hyvin korkea laatuinen perkaali.

Kankaan laadusta kertoo myös se, miten tiiviisti kangas on kudottu. Tiivis pinta hylkii pölyä ja se tuntuu iholle ihanan viileälle. Kankaan paino ei kerro laadusta niin paljon kuin lankamäärä. Painava kangas voi olla paksusta langasta ja löyhästi kudottua. Laadun tekee langan hienous ja lankamäärä.

Alkuperämaa: Ranska

Malli: Malli ommeltu sijauspatjan muotoon. Lakana pohjasta auki. (Mallissa ei ole kuminauhaa pohjassa) Istuu täydellisesti eikä sijauspatjan alle jää häiritsevästi turhaa kangasta. Olemme kehitelleet tämän mallin ensimmäisenä ja meillä on siitä jo vuosien kokemus. Väri valkoinen. Kestävä kangas joka ei nyppyynny.

Ohje: Hinnat ovat sama paksuuksille 5-10 cm. Mikäli tarvittavaa kokoa ei löydy listalta, ota yhteyttä vormu@vormu.fi

Huolto: Pesu 60 °C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan.
Mankeloi silityskuivana.

Kotimainen ja Allergiaystävällinen. Liinavaatteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Kts. Kauppa / Sijauspatjat, Patjat, Tyynyliinat ja Pussilakanat