Jatkopatjasarja

32,90 150,60  (sis. alv 24%)

Koko patjasarja jatkettavaan sänkyyn. Saatavana myös muita kokoja mittatilaustyönä.

Kuvaus

Patja jatkettavaan sänkyyn

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: Pehmeä vaahtomuovi E23 soveltuu lasten painolle

Malli: Patjapussin päässä vetoketju pesua varten. Valitse pienen lapsen vuoteen patjan koko (erikoiskokoisissa patjoissa) niin, että rako patjan ja sängyn välissä on maksimissaan 30 mm. Vakiokoon patjoissa, valitse koko sänkyvalmistajan ilmoittaman sängyn koon mukaan. Valitse koko sarja tai tarvittavat patjapalat erikseen.

Huolto: Päällisen pesu 60°C, kuivausrumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuosittele pussi kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Valinta: Valitse pienen lapsen vuoteen patjan koko (erikoiskokoisissa patjoissa) niin, että rako patjan ja sängyn välissä on maksimissaan 30 mm. Vakiokoon patjoissa, valitse koko sänkyvalmistajan ilmoittaman sängyn koon mukaan.

Kts. Kauppa Lastentuotteet / Sijauspatjat, Lakanat

Kotimainen Allergiaystävällinen patja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.

HUOM! Etkö löytänyt oikeaa patjan kokoa? Pyydä tarjous vormu@vormu.fi Ilmoita patjan pituus, leveys ja paksuustoive, sekä minkä painoiselle patja on tulossa käyttöön.

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.