Helmalakana moottorisänkymalli. Helman korkeus 45 cm (Paljon kangasvaihtoehtoja)

85,10 100,60  (sis. alv 24%)

Valmistamme tämän tuotteen juuri sinulle tilauksesi mukaan, valikoimasta  kauniita ja ryhdikkäitä helmalakanakankaita valintasi mukaan. Helmalakanoita ei ole valmiina hyllyssä, joten maltathan odottaa sen valmistumista sinulle n 2 vko tilauksestasi? Kankaat on pesutestattu ja kestävät 40 °C vesipesua hyvin. Helmalakanat on myös valmistettu kotimaassa, kuten muutkin Vormu Oy:n tuotteet.

Moottorisängyn toimintoihin suunniteltu helmalakana

Tuotekuvaus Moottorisängyn helmahuppu, Helmalakana, Runkopatjansuoja

Kangas: Reunan vahvaa verhoilukangasta. Koostumus 100 % pes. Vaihtoehtona kankaat Aaron, Pilvi, Saana tumman harmaa, Saana valkoinen ja Karpalo (sävy aavistuksen tummempi luonnossa)
Keskiosan kangas 65% co / 35 % pes valkoinen.

Malli: Huppumallinen päälle laskettava helmalakana suoralla reunalla ja terävillä kulmilla. Pitkällä sivulla laskokset, joiden ansiosta helmalakana pääsee aukeamaan keskeltä, kun vuodetta nostetaan. Moottorisängyn ohjauskapulalle ripustuslenkki laskoksen kohdalla. Reunan kangas vahvaa verhoilukangasta ja keskiosa joka ei jää näkyviin on valkoista ohuempaa kangasta. Malli pysyy hyvin vuoteen päällä paikoillaan, kun reunat kiertävät vuoteen kaikki neljä sivua.

Ohje: Vuoteen ympäri kulkevan helman korkeus 45 cm. Mikäli haluat helman korkeuden 35-44 cm , ilmoita poikkeava pituus tilausnumeroosi viitaten sähköpostitse vormu@vormu.fi tai lisää tieto Toimitukseen liittyviä lisätietoja kohtaan.

Huolto: Pesu 40 °C Silitys oikealta puolelta * Kuivausrumpukuivaus kielletty. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Kuivaus ilmavassa paikassa. Älä kuivaa rutikuivaksi, vaan jätä hieman kosteaksi ja ripusta hetkeksi huoneilmaan. Silitä silityskuivana.

Valmistamme helmalakanat Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi