VORMU OY

 

Missiomme jo vuodesta 1984, on ollut valmistaa Uniquu-vuodevaatteita, joiden elinkaarihinta on mahdollisimman edullinen ostajalleen. 
 
Näitä arvoja noudattaen, säästämme luonnonvaroja valmistamalla tuotteita, jotka on tehty kestämään. Yksi tärkeimmistä arvoistamme onkin luonto ja halu säästää sitä jälkipolvillemme. 
 
Tästä syystä tuotesuunnittelumme peruskivenä on myös hävikin minimoiminen. Näin olemme onnistuneet erinomaisesti pienentämään hävikkiä noudattamalla kiertotalouden periaatteita. Vormu käyttää myös uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä ja olemme olleet mukana Hiilineutraali Suomi, Hinku-hankkeessa, vuodesta 2014 lähtien.
 
Arvoistamme yksi on myös Vastuullisuus. Valitsemalla kotimaisen tuotteen, tuet ennen kaikkea kotimaista työtä, mutta samalla säästät myös luontoa. Tuotteemme tulee läheltä loppukäyttäjilleen, eikä näin ollen kuormita rahdeilla luontoa yhtään enempää kuin välttämätöntä. Laadukas, Raumalla valmistettu tuote on meille suuri ylpeyden aihe.
 
Arvomme koostuvat kaiken kaikkiaan korkeasta kotimaisesta laadusta, turvallisuudesta, tyytyväisistä asiakkaista, luotettavasta kumppanuudesta ja erittäin pitkistä asiakassuhteista. Useat Uniquu-tuotteet ovat Ruorimerkittyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteet ovat laivavarustedirektiivin vaatimustenmukaisia ja niillä on MED IMO -sertifikaatti. Nro 0809-21. IMO-todistus ja MED sertifikaatti on tarkoitettu takaamaan tuotteiden paloturvallisuus tiukimpien kansainvälisten paloturvaluokituksen mukaisesti, jolloin niitä voidaan käyttää turvallisesti merenkulussa kaikilla aluksilla, matkustaja-aluksilta kauppalaivoille. 

Kokonaisuuteemme sisältyy se, että olemme alusta asti huomioineet valmistuksessa turvallisuuden kuten myös allergiaystävällisyyden. Käytämme tuotteissamme raaka-aineita, joilla on keskieurooppalainen Öko-Tex sertifikaatti standardin 100. Merkki myönnetään tekstiileille, joissa ei ole mm. torjunta-aine-, raskasmetalli- ja formaldehydijäämiä. Tuotteessa ei ole myöskään myrkyllisiä tai allergisoivia väriaineita. Näin ollen nämä raaka-aineet sopivat myös hyvin herkkäihoisille ja allergisille. Öko-Tex 1000 -merkki asettaa lisäksi vaatimuksia tuotantolaitoksen ympäristövaikutuksille.
 
Otamme mielellämme huomioon yksilöllisetkin tarpeenne erikoiskokoisissa tuotteissa ja valmistamme ne mittojenne ja toiveidenne mukaan. Otamme myös vastuun siitä, että saatte parhaan mahdollisen palvelun kauttamme ja pitkäaikaiset laadukkaat vuodevaatteet käyttöönne!
 
Jaatko kanssamme samat arvot? Valitse Uniquu, KUNnOn uni kyseessä!