VORMU OY

 

Olemme vuodesta 1984 asti Raumalla toiminut monipuolinen tekstiili-alan yritys. Valmistamme vahvalla ammattitaidolla mm. Uniquu- ja Saila vuodevaatteita. Olemme osa Lai-Mu Yhtiöt konsernia Suomen Sairaalatukun Oy:n kanssa.

Uskomme kotimaisuuteen sekä vahvaan tuotekehitykseen lähellä tuotteen loppukäyttäjiä. Tuotteiden tulee kestää muuttumattomina vuodesta toiseen tuottaen turvallista mukavuutta ja lämpöä asiakkaillemme. Tuotantomme tapahtuu kokonaisuudessaan Raumalla omalla tehtaalla. Oma laadunvalvontaohjeistuksemme on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytämme lisäksi tuotteissamme raaka-aineita, joilla on keskieurooppalainen öko-tex sertifikaatti standardin 100. Merkki myönnetään tekstiileille, joissa ei ole mm. torjunta-aine-, raskasmetalli- ja formaldehydijäämiä. Tuotteessa ei ole myöskään myrkyllisiä tai allergisoivia väriaineita. Näin ollen nämä raaka-aineet sopivat myös hyvin herkkäihoisille ja allergisille. öko Tex 1000 -merkki asettaa lisäksi vaatimuksia tuotantolaitoksen ympäristövaikutuksille.

Laboratoriokokeilla varmistetaan, että valmistajan tuotteet ovat vapaita varallisista kemikaaleista, jotka olisivat suorassa kontaktissa käyttäjään ja olisivat ihmiselle haitallisia. Kemikaalipitoisuuksien raja-arvoja ja kieltolistoja päivitetään jatkuvasti. Tarkistukset vuosittain suorittaa riippumaton laitos, joka toimii yhteistyössä öko-tex -instituutin kanssa.

Testaamme tuotteemme säännöllisin väliajoin laitospesulassa. Yrityksemme on jo alusta asti huomioinut  valmistuksessa allergiaystävällisyyden. Olemme olleet yhteistyössä lukuisten Allergia- ja Astmayhdistyksen kanssa jo vuodesta 1984.

Otamme mielellämme huomioon yksilöllisetkin tarpeenne erikoiskokoisissa tuotteissa ja valmistamme ne mittojenne mukaan. Otamme myös vastuun siitä että saatte parhaan mahdollisen palvelun kauttamme ja pitkäaikaiset laadukkaat vuodevaatteet käyttöösi!