VORMU OY

 

Olemme vuodesta 1984 asti Raumalla toiminut tekstiili-alan yritys. Valmistamme vahvalla ammattitaidolla Uniquu- ja Saila vuodevaatteita. Olemme osa Lai-Mu Yhtiöt konsernia Suomen Sairaalatukun kanssa.

 

Uskomme kotimaisuuteen sekä vahvaan tuotekehitykseen lähellä tuotteen loppukäyttäjiä. Tuotteiden tulee kestää muuttumattomina vuodesta toiseen tuottaen mukavuutta ja lämpöä asiakkaillemme.

 

Oma laadunvalvontaohjeistuksemme on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.


Käytämme lisäksi raaka-aineita joilla on keskieurooppalainen öko-tex sertifikaatti standardin 100 mukaan. Merkki myönnetään tekstiileille, joissa ei ole mm. torjunta-aine-, raskasmetalli- ja formaldehydijäämiä. Tuotteessa ei saa myöskään olla myrkyllisiä tai allergisoivia väriaineita. Näin ollen nämä raaka-aineet sopivat myös hyvin herkkäihoisille ja allergisille. öko Tex 1000 -merkki asettaa lisäksi vaatimuksia tuotantolaitoksen ympäristövaikutuksille.

 

Laboratoriokokeilla varmistetaan, että valmistajan tuotteet ovat vapaita varallisista kemikaaleista, jotka olisivat suorassa kontaktissa käyttäjään ja olisivat ihmiselle haitallisia. Kemikaalipitoisuuksien raja-arvoja ja kieltolistoja päivitetään jatkuvasti. Tarkistukset suorittaa riippumaton laitos, joka toimii yhteistyössä öko-tex -instituutin kanssa.

 

Testaamme tuotteemme säännöllisin väliajoin VTT:n hyväksymässä laitospesulassa. Otamme valmistuksessamme huomioon myös allergiaystävällisyyden. Olemme olleet yhteistyössä lukuisten Allergia- ja Astmayhdistyksen kanssa jo vuodesta 1984.

 

Otamme mielellämme huomioon tarpeenne erikoiskokoisissa tuotteissa ja valmistamme ne mittojenne mukaan. Otamme myös vastuun siitä että saatte parhaan mahdollisen palvelun kauttamme ja pitkäaikaiset laadukkaat vuodevaatteet käyttöösi!